Jaloezieën in Doetinchem

Ontdek de mooiste jaloezieën (ook wel luxaflex genoemd) op maat in Doetinchem bij Thuisin van der Woude. Verkrijgbaar in diverse kleuren, groottes en uitvoeringen. De specialisten van Thuisin van der Woude helpen jou bij het kiezen van de jaloezieën die aansluiten bij jouw raamdecoratie. Van horizontale jaloezieën tot houten jaloezieën en aluminium jaloezieën.

Bezoek Thuisin van der Woude
Openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Contact
Havenstraat 136
7005 AG Doetinchem
Telefoonnummer
0314 393 616
E-mailadres
[email protected]
9,2
Ons rapportcijfer is een 9,2 op basis van 371 beoordelingen.

Ontdek onze jaloezieën op maat

Bij Thuisin van der Woude in Doetinchem bieden wij verschillende jaloezieën op maat. Onze jaloezieën bieden uitstekende controle over lichtinval in jouw woonruimtes. Door de lamellen te kantelen of op te trekken, kun je de gewenste hoeveelheid licht binnenlaten en tegelijkertijd je privacy behouden. Daarnaast maken wij de jaloezieën op maat, zodat ze perfect passen bij je ramen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat ze goed aansluiten op je interieur en een professionele afwerking bieden.

De jaloezieën van Thuisin van der Woude worden gemaakt van kunststof, hout en aluminium. Door deze materialen zijn ze duurzaam, vochtbestendig en bestand tegen slijtage. Dit maakt onze jaloezieën een duurzame en functionele oplossing voor jouw woningruimtes. Benieuwd naar onze collectie jaloezieën?

Jouw jaloezieën, jouw design

De jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, groottes en uitvoeringen. We hebben een ruime keuze aan kunststof jaloezieën, houten jaloezieën en aluminium jaloezieën. Zo kan jij in elke ruimte van jouw woning kiezen voor andere uitvoeringen.

Zelf je nieuwe jaloezieën zien, voelen en ontdekken? Dat kan! Bij Thuisin van der Woude in Doetinchem

Veelgestelde vragen

Voor de maatvoering zijn diverse dingen van belang. Wil je bijvoorbeeld dat je raamdecoratie op de dag of in de dag wordt gemonteerd? Wij raden altijd aan om de maten op te laten nemen door een vakspecialist. Op die manier weet je 100% zeker dat de raamdecoratie na de montage perfect passend is. Wij helpen je hier uiteraard graag bij. Bel ons gerust om een inmeet-afspraak te maken.


Met het LiteRise systeem zijn geen koorden of kettingen nodig. Aan de onderbak, de kunststof onderkant van de raamdecoratie, zit een ‘handvat’ waarmee je via een speciaal mechanisme het geheel met een lichte beweging (light rise) omhoog laat gaan.


Met houten jaloezieën laat je gemakkelijk licht binnen en houd je juist de zon goed tegen. In diverse kleuren leverbaar. Ga je voor een lichte kleur dan weert het de zon nog beter.

Jazeker!

Sinds 2015 zijn er verscherpte Europese richtlijnen waaraan raamdecoratie moet voldoen. De raamdecoratie moet voorzien zijn van een kindvriendelijke bediening. Dit betekent dat bedieningskoorden of –kettingen zodanig geconstrueerd moeten zijn dat bij een bepaald gewicht de zaak blokkeert waardoor kinderen niet verstrikt kunnen raken in koorden of kettingen. Hiertoe ontwikkelde Luxaflex® het zogenaamde SmartCord® dat voldoet aan de richtlijn.

Met het MegaView® effect van de jaloezieën van Luxaflex® creëer je extra doorzicht. Door een speciale constructie ‘plakken’ de lamellen in horizontale stand per twee bij elkaar waardoor er net even wat meer licht doorheen kan. Je hebt dus extra zicht naar buiten, Luxaflex® noemt dat MegaView®. Lichtinval en privacy kun je hiermee dus optimaal reguleren.

Door de horizontale lamellen wordt een verticaal koord gespannen. Dit koord is nodig om de jaloezieën op en neer te bewegen. Om dit koord door de lamellen te krijgen, wordt in elke lamel een gaatje geboord. Als je jaloezieën kantelt / dicht doet, kan er licht door deze gaatjes komen. Met privacy jaloezieën wordt dit voorkomen. Je hebt de keuze uit jaloezieën met koord en jaloezieën met ladderband. Een ladderband is een brede, duidelijk zichtbare band die aan de uiteinden van de lamellen zit. De ladderband loopt in een rechte lijn verticaal naar beneden.

Goede vraag. En heel begrijpelijk dat je dit wilt weten. Wij maken graag een prijsopgave voor je. Als we weten welk soort, welke uitvoering, welke afmeting en hoeveel je er nodig hebt kunnen wij een offerte maken.

We begrijpen dat je daar benieuwd naar bent. Omdat je keuze hebt in breedte per lamel en per jaloezie, wij niet weten om hoeveel ramen het gaat en of je wel of juist liever niet een ladderband wenst, raden wij je aan om naar één van onze winkels te komen voor een prijsopgave. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

Een groot voordeel ten opzicht van andere raamdecoratie is dat je de lamellen twee kanten op kan kantelen. Richt je ze naar boven dan weerkaatst het invallende licht via het plafond je kamer in. Zo heb je optimaal, natuurlijk licht in je ruimte, maar geen zon in je ogen. Richt je ze naar beneden dan verander je de lichtinval naar meer gedempt. Uiteraard kan je ervoor kiezen om ze helemaal naar boven te doen voor vrij uitzicht naar buiten of om ze halverwege te laten hangen. Genoeg keuze!

Ook wel houten lamellen genoemd. Het zijn horizontale jaloezieën in diverse breedtes en dan gemaakt van hout. Wij leveren ze met en zonder ladderband. Horizontale jaloezieën zijn ook leverbaar in andere materialen als aluminium of kunststof. Momenteel is de houten variant erg populair. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook in bamboe.