Jaloezieën Soest

Ontdek de mooiste jaloezieën (ook wel luxaflex genoemd) op maat in Soest bij Thuisin Brandsma. De specialisten van Ko & Rachel helpen jou bij het kiezen van de jaloezieën die aansluiten bij jouw raamdecoratie. Van horizontale jaloezieën tot houten jaloezieën en aluminium jaloezieën. Verkrijgbaar in diverse kleuren, groottes en uitvoeringen.

Bezoek Thuisin Brandsma
Openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Contact
Soesterbergsestraat 52
3768 EJ Soest
Telefoonnummer
035 603 7246
E-mailadres
[email protected]

Bij Thuisin Brandsma in Soest bieden wij verschillende jaloezieën op maat. Onze jaloezieën bieden uitstekende controle over lichtinval in jouw woonruimtes. Door de lamellen te kantelen of op te trekken, kun je de gewenste hoeveelheid licht binnenlaten en tegelijkertijd je privacy behouden. Daarnaast maken wij de jaloezieën op maat, zodat ze perfect passen bij je ramen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat ze goed aansluiten op je interieur en een professionele afwerking bieden.

De jaloezieën van Thuisin Brandsma worden gemaakt van kunststof, hout en aluminium. Door deze materialen zijn ze duurzaam, vochtbestendig en bestand tegen slijtage. Dit maakt onze jaloezieën een duurzame en functionele oplossing voor jouw woningruimtes. Benieuwd naar onze collectie jaloezieën?

De jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, groottes en uitvoeringen. We hebben een ruime keuze aan kunststof jaloezieën, houten jaloezieën en aluminium jaloezieën. Zo kan jij in elke ruimte van jouw woning kiezen voor andere uitvoeringen.

Zelf je nieuwe jaloezieën zien, voelen en ontdekken? Dat kan! Bij Thuisin Brandsma in Soest

Veelgestelde vragen

Alle duurzame vloeren van Respectables zijn voorzien van een click systeem. Hierdoor is er geen verlijming nodig met de ondergrond, dit is beter voor het milieu. Onze vakmannen komen graag de vloer bij jou thuis leggen.


Ja, in principe is het mogelijk om Novilon zelf te leggen. Maar wij raden aan om dit door een vakman te laten doen. Tot 40 m² kan los gelegd worden, zonder verlijming. Voor grotere oppervlakten is dat wel noodzakelijk en daarvoor moet de vloer eerst geëgaliseerd worden. Dat is belangrijk omdat kleine oneffenheden anders zichtbaar worden aan de bovenkant.

Het egaliseren gebeurt met egaline dat zorgt voor een egaal oppervlak én fungeert als lijmlaag. Egaliseren is ook nodig bij stroken en tegels.

Het is ontzettend belangrijk dat alles zo goed mogelijk wordt ingemeten. Daar willen wij je uiteraard graag bij helpen. Alleen dan kunnen wij je een perfecte vloer garanderen. We bekijken de conditie van bijvoorbeeld de ondervloer of andere zaken die een rol spelen.

Neem gerust contact op met een winkel bij jou in de buurt voor een inmeet-afspraak.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

Marmoleum is een natuurlijk product dat geproduceerd wordt met een rugweefsel van jute. De vloer is enkele millimeters dik en zeer slijtvast.Verder bestaat het uit lijnzaadolie, gemalen kurk, houtmeel of hars. In veel kleuren en dessins verkrijgbaar bij Thuisin.

Je vindt 't bij Thuisin