Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1548 beoordelingen van klanten.

Je bent van harte welkom in onze winkel, ook in deze tijd!

Je bent van harte welkom in onze winkel. Hier lees je alles over wat we doen om je ook in deze tijd goed van dienst te kunnen zijn.

Inmiddels zijn we allemaal een beetje gewend aan de nieuwe situatie omtrent het coronavirus. Zoveel mogelijk thuis blijven en alleen naar buiten als het moet. Wij bij Thuisin begrijpen dat en willen graag met je meedenken, want ook in deze tijden wil je wel graag interieuradvies of juist gewoon verder met je huis aanpakken.

Veel Thuisin winkels bieden momenteel de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken in onze winkel. De winkel is dan op een rustig moment voor jou geopend, zodat je toch advies kan krijgen op een verantwoorde manier. Uiteraard met de gepaste afstand van 1,5 meter.

Videobellen via Skype of Zoom behoort ook tot de mogelijkheden. Zo krijg je toch je gewenste interieuradvies, maar dan op een veilige afstand! De adviseur kan je de stalen laten zien en eventueel live tekeningen maken.

Ook een bezoek aan huis, voor inmeten of montage staat bij veel winkels bij de opties, zolang er geen ziekteverschijnselen zijn en we volgen ook dan de RIVM richtlijnen.

Vind hier een Thuisin winkel bij jou in de buurt en bel of mail ze gerust voor een afspraak in de winkel of online.

Contactloos stofferen

Uiteraard niet onbelangrijk, we nemen onze verantwoordelijkheden enorm serieus, volgen te allen tijde de richtlijnen van het RIVM en doen onze uiterste best om de gezondheid van jou en onszelf te waarborgen, zowel in onze winkels als bij jou thuis.

Zie hiernaast hoe we bij jou contactloos komen stofferen.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging