Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1696 beoordelingen van klanten.

Even gesloten; maar wat kunnen we nog?

Onze winkels zijn tot nader bericht gesloten! Maar we staan nog steeds voor je klaar!

Ophalen, bezorgen  én advies aan huis!

Sinds dinsdag 15 december 2020 zijn onze winkels gesloten en dit blijft zo tot nader bericht. Wel bieden de meeste Thuisin winkels de optie aan om verf en soms ook behang op te halen en/of te bezorgen.

En we komen graag ‘advies aan huis’ geven. Dus ga je binnenkort verhuizen of kan je onze hulp gebruik bij jouw interieurvragen, maak dan eenvoudig een afspraak! Een perfecte oplossing om zo toch de komende weken nog iets te doen in je huis.

Voordeur blauw - sluiting
Meet & montage Monteur monteren Thuisin in gordijnrails - Alles onder één dak

Meten en monteren

Heb je nog een meet of monteer afspraak staan, dan kan deze gewoon doorgaan. Mits jezelf gezond bent en geen klachten hebt. Neem contact op met je winkel als je hierover vragen of twijfels hebt. Dan verschuiven we de afspraak naar een ander moment.

Wat is nog meer mogelijk?

Bijna al onze winkels zijn open voor het afhalen van verf, verfbenodigdheden en eventueel behang. Ook bieden zij soms de optie om te bezorgen. Kijk bij jouw winkel welke opties er precies zijn.

Videobellen via Skype of Zoom behoort ook tot de mogelijkheden. Zo krijg je toch je gewenste interieuradvies, maar dan op een veilige afstand! De adviseur kan je de stalen laten zien en eventueel live tekeningen maken.

Ook een bezoek aan huis, voor inmeten of montage staat bij veel winkels bij de opties, zolang er geen ziekteverschijnselen zijn en we volgen ook dan de RIVM richtlijnen.

Vind een Thuisin winkel bij jou in de buurt en bel of mail ze gerust voor een afspraak in de winkel of online.

Contactloos stofferen

Uiteraard niet onbelangrijk, we nemen onze verantwoordelijkheden enorm serieus, volgen te allen tijde de richtlijnen van het RIVM en doen onze uiterste best om de gezondheid van jou en onszelf te waarborgen, zowel in onze winkels als bij jou thuis.

Styling Bregje Nix
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging