Ons rapportcijfer is een 8,8 op basis van 1290 beoordelingen van klanten.

Ken jij een goed doel dat de handen van Thuisin nodig heeft?

Springen bij jou de tranen in je ogen van de eetzaal van het verzorgingstehuis van je ouders? Of jeuken je handen als je de voetbalkantine van je zoon binnenstapt om die oude troep na 30 jaar te vernieuwen? Geef die ruimte dan op voor onze actie goed beDOELd!

Goed beDOELd!

noordwand goed bedoeld

Goed beDOELd!

Thuisin, staat voor mooi wonen. Maar Thuisin staat ook voor mooi leven. Een mooi leven in leefomgevingen van ie-der-een! En geef toe, sommige verzamelplekken van instanties kunnen wel een beetje meer ‘mooi leven’ gebruiken. Thuisin zal Thuisin niet zijn om niet voor één van deze instanties haar handen in één te slaan.

Dus ken jij een verzamelruimte in het verzorgingstehuis, een hockeykantine, een koffie- ranjahoekje bij de speeltuin op de hoek, of een clubhuis dat écht de handen van Thuisin nodig heeft? Geef die ruimte dan op!

Onze jury kiest op 14 februari 2019 de ruimte uit die het meest bij Thuisin past. Deze knappen wij volledig op, met een maximaal bedrag van €12.500 euro. Van nieuw behang op de wanden, een stevige vloer en fijne gordijnen voor meer sfeer. Natuurlijk met het advies van een stylist én volledig afgeleverd door onze vakmannen.
Je mag alleen non-profit verenigingen en instanties opgeven.

Wacht niet langer en laat de ruimte die het het meest verdient ook mooi leven!

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging