Ons rapportcijfer is een 8,8 op basis van 1340 beoordelingen van klanten.

Welk goed doel heeft de handen van Thuisin nodig?

Jeuken jouw handen omdat de koffiehoek in de speeltuin een treurige aanblik heeft? Of gun jij die speciale bewoners een warme, gezellige ruimte waar ze een kaartje kunnen leggen? Geef die ruimte dan op voor onze actie goed beDOELd!

Goed beDOELd!

noordwand goed bedoeld

Goed beDOELd!

Thuisin, staat voor mooi wonen. Maar Thuisin staat ook voor mooi leven. Een mooi leven in leefomgevingen van ie-der-een! En geef toe, sommige verzamelplekken van instanties kunnen wel een beetje meer ‘mooi leven’ gebruiken. Thuisin zal Thuisin niet zijn om niet voor één van deze instanties haar handen in één te slaan.

Dus ken jij een gemeenschappelijke ruimte van een verzorgingstehuis, een sportkantine, een koffie- ranjahoekje bij de speeltuin op de hoek, of een clubhuis dat écht de handen van Thuisin nodig heeft? Geef die ruimte dan op voor 12 januari 2020!

Onze jury kiest op 14 februari 2020 de ruimte uit die het meest bij Thuisin past. Deze knappen wij volledig op, met een maximaal bedrag van €12.500 euro, inclusief uitvoering. Van nieuw behang op de wanden, een stevige vloer en fijne gordijnen voor meer sfeer. Natuurlijk met het advies van een stylist én volledig afgeleverd door onze vakmannen. Je mag alleen non-profit verenigingen en instanties opgeven.

Wacht niet langer en laat de ruimte die het het meest verdient ook mooi leven!

Winnaar Goed beDOELd 2019

Verpleeghuis Park Boswijk had onze poll op Facebook gewonnen met 62% van de stemmen. Park Boswijk is een bijzonder verpleeghuis in Vught waar 120 mensen wonen met een vorm van dementie. Het huis bestaat uit 12 woningen en in elke woning wonen 10 mensen. De leefwereld van de mensen die er wonen is heel erg klein. Het grootste gedeelte van hun dag speelt zich af in de huiskamer. Het is daarom heel belangrijk dat die huiskamer sfeer, warmte en gezelligheid uitstraalt, zodat men zich er zich zoveel mogelijk thuis kan voelen. Eén huiskamer sprak niet tot de verbeelding. De wens was deze te pimpen, op te frissen naar een eigentijdse sfeer met een fijn gevoel van warmte. Alle redenen voor Thuisin om hier de handen uit de mouwen te steken!

Iets waar Yvonne van Thuisin de Kleurenkamer in Best een prachtig idee voor heeft uitgewerkt en in samenwerking met Sigma, Eijffinger, BN/Voca, Tarkett en Vriesco tot uiting heeft gebracht. Er is geklust, behangen en geverfd zodat de dementerende bewoners vanaf nu kunnen genieten van een eigentijdse huiskamer die nu sfeer en warmte uitstraalt en echt een ‘thuis-gevoel’ geeft. Wel zo prettig voor bewoners en medewerkers.

Het begon natuurlijk met het maken van inspirerende moodboards. Kleur, materialen en het gevoel komt op z’n moodboard goed over en laat de bewoners exact zien wat ze kunnen verwachten. Alles voor een indrukwekkend resultaat. En hoe! In de gangen is een bos-weg gecreëerd. Met op maat gemaakt bomenbehang en bijpassende verf op de muren. De deuren zijn beplakt met levensechte voordeuren. De eetkamer en keuken zijn geschilderd en voorzien van behang, nieuwe gordijnen, in betweens en een vloerkleed. Zelfs aan tafelkleden is gedacht. Een flinke klus dus, met een resultaat dat er mag zijn!

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging