Bliss

Elektrische raamdecoratie bedienbaar met een afstandsbediening of je telefoon? Dat is Bliss! Loop met de tijd mee en ga voor elektrische raamdecoratie.

Bliss

Thuisin heeft waar we trots op zijn: Thuisin elektrische raamdecoratie. Waar je bij traditionele raamdecoratie vast zit aan de bediening van een koord of een ketting, heb je hier te maken met een app op je smartphone of een afstandsbediening. Bij deze elektrische raamdecoratie zit er een motor in de bovenbak verwerkt en die motor zorgt ervoor dat je je raamdecoratie naar boven of beneden beweegt, wanneer jij het aangeeft of hebt ingesteld.

Elektrische raamdecoratie is iets wat niet meer weg te denken is in de toekomst. Maar waarom zou jij er nu voor kiezen? Dat vertellen we je!

Bekijk onze raamdecoratie

Maximaal comfort

De eerste en de meest belangrijkste reden is het gemak. Je kan namelijk je raamdecoratie bedienen vanuit je bed of vanaf de bank. Ineens bedenken dat je wel wat meer privacy nodig hebt, of dat je heerlijk op de bank ligt tv te kijken en dat ineens de zon in je scherm gaat schijnen. Hoe ideaal is het dan dat je je raamdecoratie van een afstand kan bedienen? Niet meer opstaan, maar gewoon van waar je zit, ligt of staat bepalen of je raamdecoratie omhoog of omlaag moet.

Vooraf scenes instellen op je afstandsbediening

Je raamdecoratie bedienen kan op twee verschillende manieren: via een app op je smartphone of met een afstandsbediening. Weet je van tevoren al hoe je raamdecoratie open of juist dicht moet. Dan stel je op de app diverse scenes in. Denk aan ‘opstaan’ om 7:00 uur – en ze gaan omhoog, ‘avondeten’ om 18:00 uur – en ze gaan deels omlaag, of ‘bed’ om 22:30 uur – en alles gaat helemaal naar beneden.

Maak een afspraak

Collecties raamdecoratie van Multisol

Nog een groot voordeel van onze eigen elektrische raamdecoratie is dat we de prijs zo laag mogelijk hebben gehouden. Zo heb je al voor één item van je raamdecoratie een motor voor €99,-. Zo’n slim systeem hoeft namelijk niet prijzig te zijn. Kun jij geen app op je telefoon krijgen? Geen probleem, je kan ook gebruik maken van een afstandsbediening. Voor €25,- heb je die al!

Ook over je veiligheid is nagedacht

Je huis bescherm je zo goed mogelijk. Want wat van jou is, moet van jou blijven. Nu kom je met goede sloten al heel ver. Maar wat als je het zo kan spelen dat het lijkt dat je thuis bent. Denk aan een schakelaar voor je verlichting. Natuurlijk is het nog beter als je je raamdecoratie zo nu en dan van stand verwisselt. Eigenlijk is daar een echte fysieke handeling voor nodig. Niet met je elektrische raamdecoratie. Die kan je namelijk in diverse tijden instellen om omhoog of omlaag te gaan. Zo lijkt het net alsof je thuis bent.

Omdat het systeem is aangesloten op Bluetooth®, heb je geen Wifi-verbinding nodig. Ook dat geeft meer veiligheid tegen online inbrekers.

Meer pluspunten

Heb je voor meerdere ramen raamdecoratie hangen? Dan kan je die één voor één OF allemaal tegelijk bedienen. Ook kan je van tevoren instellen wat het eindpunt is. Je hoeft maar op 1 knopje te drukken en de motor doet z’n werk. Jouw raamdecoratie kom dan op de door jou ingestelde positie uit.

Elektrische raamdecoratie is ook geschikt voor ramen die minder goed te bereiken zijn. Weg met kettingen of koorden, die naast je mooie raamdecoratie afsteken én die onveilig zijn voor kleine kinderen.

De motor zit verwerkt in de bovenbak van je raamdecoratie, daar zie je helemaal niets van. Opladen gaat met een adapter, die je eens in de 3 maanden moet gebruiken. Zo zit je raamdecoratie niet vast aan batterijen en hoeft deze ook niet altijd aan de stroom.

Kom langs in onze winkel