Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1977 beoordelingen van klanten.

Houten jaloezieën / Blinds

Houten jaloezieën / Blinds hebben een warme uitstraling en ze zijn functioneel en sfeervol.

Extra breed

De extra brede latten zorgen voor een ruimtelijk en panoramisch uitzicht bij grote ramen.

Uitstraling houten jaloezieën

Houten jaloezieën / blinds hebben een geheel eigen uitstraling. Houten jaloezieën zijn horizontale jaloezieën, die herkenbaar zijn. Ze geven een zekere ‘warmte’ en zijn redelijk exclusief. Houten jaloezieën zijn er in diverse lamel breedtes, verschillende kleuren en een groot aantal afwerking methodes. Zo kun je met ladder-banden de houten jaloezieën een persoonlijk tintje geven. Het hout wordt speciaal uitgezocht, het moet namelijk licht van gewicht zijn en bestand tegen temperatuurschommelingen. De houten jaloezieën mogen namelijk niet kromtrekken. Thuisin heeft merken van houten jaloezieën die hier goed rekening mee houden.

 

 

Veelgestelde vragen Houten jaloezieën / Blinds

Lees meer over houten jaloezieën

Sfeervol

Door de natuurlijke uitstraling van het materiaal hebben houten jaloezieën van zichzelf al een bepaald karakter. Dit kun je accentueren door het gebruik van speciale uv-bestendige lakken waardoor je bijvoorbeeld de nerf van het hout meer of juist wat minder kunt zien. Zo zijn er zowel transparante als meer dekkende lakken. In de meeste gevallen gaat het om matte transparante lak, maar bij een kleurlak kun je ook kiezen voor hoogglans.

Breedte lamel

Je kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes; 35 mm, 50 mm en 65 mm. Vooral bredere lamellen zijn geschikt voor grote raamoppervlakten.

Hout en vocht

Hout is een natuurproduct dat altijd blijft ‘werken’. Dat stelt hoge eisen aan de lamellen die dun zijn, maar stabiel recht moeten blijven. Warmte, een droge of juist een vochtige omgeving mogen geen negatief effect hebben op de lamellen. In principe zijn de houten jaloezieën van Thuisin bruikbaar voor een badkamer. Raadpleeg echter altijd eerst de Thuisin winkel voor goede informatie.

Bovenbak

Voor de bovenbak kun je kiezen uit een gesloten bak of het compleet weglaten daarvan. Daarbij is het optrekmechanisme bewust goed te zien en dus niet weggewerkt. Een gesloten bovenbak kan geleverd worden in dezelfde kleur als de lamellen, maar een andere kleur is mogelijk. De bovenbak kan zowel in hout als in metaal worden uitgevoerd.

Ladder-koord of ladder-band

De lamellen worden opgetrokken met een ladder-koord. Het is mogelijk om de houten jaloezieën te voorzien van ladder-banden, wat het geheel een specifiek uiterlijk geeft. Ladder-banden zijn er in verschillende breedtes en kleuren. Zo kun je een ladder-band nemen die overeenkomt met het hout van de lamellen, maar ook juist kiezen voor een meer contrasterende kleur.

Maatwerk

Houten jaloezieën zijn technisch en esthetisch hoogwaardige producten. Thuisin heeft merken in haar assortiment die kunnen instaan voor een goede en gegarandeerde kwaliteit. Naast onze standaardmaten leveren wij maatwerk en onze specialisten komen graag thuis opmeten en monteren. Ook dat is maatwerk.

Bediening

Standaard worden houten jaloezieën geleverd met een bediening door middel van een koord of een ketting. Deze voldoet aan Europese normen wat betreft kindveiligheid. Het betekent dat kinderen nooit verstrikt kunnen raken in koord of ketting.

Elektrische bediening

Houten jaloezieën kunnen worden voorzien van een elektrische bediening. Het kantelen, optrekken en neerlaten kan hiermee worden geautomatiseerd. Desgewenst kan dat via een afstandsbediening of met een speciale app die op smartphone of tablet is geïnstalleerd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9301972685888 op basis van 1977 beoordelingen van klanten.
 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging