Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1866 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Laatste 50 reviews

Wil je reviews van jouw favoriete vestiging zien? Filter dan op locatie.

  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    dinsdag 22 juni 2021 In het kort Perfect Ervaring Bij de aanschaf van een zonnescherm zeer vakkundige uitleg gehad en daardoor de juiste keuze gemaakt.
    • Buiten Zonwering
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    dinsdag 22 juni 2021 In het kort een winkel met veel keus en verstand van het assortiment Ervaring Ik werd zeer plezierig geholpen, waardoor de keus vergemakkelijkt werd en er werd rekening gehouden met aanbiedingen. Alles werd op tijd geleverd en snel en netjes gemonteerd.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    dinsdag 22 juni 2021 In het kort Nooitdaarkopen Ervaring Dit is een waardeloos bedrijf, komt echt nooit maar dan ook nooit zijn afspraken na, waarom ik ze nog een kans gegeven heb mag Joost weten. Nooit maar dan ook nooit meer.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Kasten op maat / Buiten Zonwering / Deuren
    • 2
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    dinsdag 22 juni 2021 In het kort Perfect Ervaring Er werd goed meegedacht. Er werd de tijd genomen. Bij fout in gordijn direct actie er op.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    dinsdag 22 juni 2021 In het kort Fijne zaak. Ervaring Goed geholpen met het uitzoeken van de juiste gordijnen. Fijn ingemeten en opgehangen. Meerdere malen het gordijnen boek mee kunnen nemen om te kunnen matchen met onze meubels, verf en vloer.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 8
    • 8
    • 7
    • 8
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    zondag 20 juni 2021 In het kort Deskundig advies, ruime keus en snel geleverd Ervaring We zijn erg tevreden over onze buiten zonwering!
    • Buiten Zonwering
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 20 juni 2021 In het kort Goede advisering, goede spullen, uitvoering niet perfect Ervaring De PVC vloer is erg mooi en past goed bij de andere kleuren. Niet overal exact aansluitend gelegd, en de aansluiting bij deur en kast niet erg mooi.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 6
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    vrijdag 18 juni 2021 In het kort Perfect Ervaring Fijne winkel, supervriendelijk kundig personeel en groot aanbod van mooie spullen !!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    vrijdag 18 juni 2021 In het kort goeie service Ervaring we zijn heel tevreden
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Buiten Zonwering
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
    • 8
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    vrijdag 18 juni 2021 In het kort Uitstekend geholpen Ervaring Professioneel advies en uiterst vakkundige uitvoering werkzaamhden
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    vrijdag 18 juni 2021 In het kort Ik ben heel deskundig geholpen alles is uitstekend uitgelegd Ervaring Zeer vakkundig geholpen Prima uitleg
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    vrijdag 18 juni 2021 In het kort Mijn ervaring is goed Ervaring Goed geholpen
    • Buiten Zonwering
    • 9
    • 7
    • 8
    • 8
    • 7
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    vrijdag 18 juni 2021 In het kort Prima, vakkundig en vriendelijk Ervaring Goed advies gekregen, maten opgenomen en montage gedaan, alles cf afspraak.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 8
    • 10
    • 7
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 18 juni 2021 In het kort super Ervaring Alles zo als afgesproken
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    donderdag 17 juni 2021 In het kort Uitstekend Ervaring In zaak kundig en prima geholpen. Afspraak opmeten thuis zeer snel. Product, vliegengordijn uitstekende kwaliteit. Montage thuis prima.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Groene Hart

    Beoordeling:
    donderdag 17 juni 2021 In het kort Nieuwe eigenaars zijn top! Ervaring Iets meer dan anderhalf jaar geleden verhuisd en wilde we het hele huis aankleden. Helaas heeft de vorige eigenaar zijn beloftes niet kunnen nakomen en was hij erg moeilijk bereikbaar. Bellen, langskomen, niets had zin. Toen kwam corona en was het wat begrijpelijker maar de communicatie was nog steeds vreselijk. Uiteindelijk bij een andere winkel het meeste gordijnen gekocht na heel veel wachten en teleurstellingen. Toch wilden we het *ene* gordijn voor ons woonkamer, even gebeld of het nu wel kon na de grootste corona gevaar achter zit. Ondekt dat er een nieuwe eigenaar was! Nou! Wat een andere ervaring! Zo slecht als ons eerste ervaring was, dat was hoe goed het nu ging. Ik heb voornamelijk met Sandra gepraat, die mede-eigenaar is (als ik het goed begrijp), samen met Stephan. Ze was zeer communicatief, en dacht ook mee. Enige issue was dat we dachte dat we afgesproken hadden dat ze het gordijn kwam ophangen/leveren. Dus gewoon opletten dat alle afspraken goed op papier zitten, en moet het goed lopen. Ze proberen hun best in iedere geval. Mooi bos bloemen ontvangen door het misverstand, wat zeker niet verwacht was! Prijzen zijn wel omhoog geschoten, tot anderhalf keer zo duur. Maar dat zie ik in meerdere plekken, na de pandemic. Ik raad het winkel, onder de nieuwe eigenaren, zeker aan!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 16 juni 2021 In het kort Van A tot Z super kwaliteit en service Ervaring Alle wand, vloer en raam decoratie uitgezocht bij Thuisin. Mooie producten en materialen, goede service en advies en prettig en vakkundige medewerkers zowel in de winkel als thuis tijdens het monteren van raamdecoratie , plakken van behang en leggen de vloer, evenals de service rondom de vloerverwarming.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 15 juni 2021 In het kort Zeer net werk afgeleverd.. Ervaring Zeer netjes werk afgeleverd. 2 horrenn voor in de dakkapel. Nette prijs. Nette service jongens bedankt !!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rubi

    Beoordeling:
    dinsdag 15 juni 2021 In het kort daadkracht en professionaliteit Ervaring De horren (3x deur en 2x raam) werden snel en vakkundig geplaatst, met een slimme technische ingreep om ruimte te bieden aan de ophangconstructie van het plissé-gordijn. Toen bleek dat er naden waren ontstaan tussen kozijn en schuifhor, kwamen twee man dat met tochtband dichten, waarvoor ze precies een kwartier nodig hadden!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 15 juni 2021 In het kort zeer goed Ervaring betrouwbaar, deskundige medewerkers, uitstekende communicatie.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 15 juni 2021 In het kort prima Ervaring Goed advies, nemen de tijd voor jou
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 15 juni 2021 In het kort Eindresultaat goed, wel wat hobbels onderweg Ervaring Goed advies vooraf (thuis en in de winkel). Bij inmeten is gemist dat wij een stalen H-balk boven raam hebben waar gordijn bevestigd moet worden. Pas in het werk (plaatsen rails en ophangen gordijnen) bleek dit onmogelijk. Daarvoor moest een oplossing gezocht en geregeld worden. Met hulp van onze aannemer hebben we dat (zelf) kunnen oplossen maar al met al wel 3 weken vertraging. We zijn verbaasd dat een bedrijf met zoveel ervaring dit (check op bevestiging mogelijk) over het hoofd heeft gezien.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 8
    • 8
    • 6
    • 7
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 14 juni 2021 In het kort Goed advies met passend resultaat. Ervaring We hebben Corpaint om advies gevraagd voor de kleur en raamdecoratie. Na een bezoek aan ons huis hebben we in de winkel gezocht naar passende kleuren en materialen. Onze wensen werden goed gehoord. De levering en service zijn prima. Alles is netjes afgewerkt en we zijn tevreden met het resultaat.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 10
    • 8
    • 9
  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    vrijdag 11 juni 2021 In het kort Uitstekend Ervaring Heel goed wij hebben er een fijne ervaring mee.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    donderdag 10 juni 2021 In het kort Zee tevreden. Ervaring Afspraken en uitvoering liep gesmeerd.
    • Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 10 juni 2021 In het kort Mooi opgeleverd Ervaring Wij hebben onze trappen laten bekleden met PVC door Thuisin Bunte. Prima communicatie en planning. Geen gedoe en een erg mooi resultaat.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    donderdag 10 juni 2021 In het kort Fijne mensen die goed werk leveren! Ervaring Zie boven
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Piet

    Beoordeling:
    dinsdag 8 juni 2021 In het kort Ruime keuze en goed advies Ervaring Ik kom graag in deze winkel vanwege de ruime keuze, het goede advies omtrent kleuren en de mogelijkheid om stalen even mee naar huis te nemen. Onlangs is er buiten de schuld van de zaak om iets fout gegaan hetgeen zonder morren is verholpen. Dat noem ik nog eens service. Ik beel deze zaak van harte aan.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    dinsdag 8 juni 2021 In het kort Top service , deskundig vriendelijk personeel .feest om de winkel in Zundert te bezoeken Ervaring Heel verleidelijk om Steeds weer geprikkeld te worden om nieuwe behangetjes verf ed aan te schaffen.. ook al is het heel vrij , personeel dringt zich niet op Top
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 7 juni 2021 In het kort Behulpzaam viendelijk en zeer vakkundig! Ervaring Super servies. Vanaf het moment van uitzoeken tot eindresultaat staaltje vakmanschap!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • AC Thuisin

    Beoordeling:
    maandag 7 juni 2021 In het kort zeer goed Ervaring beste verf verkopers van nl
    • Verf/Behang / Buiten Zonwering
    • 9
    • 10
    • 9
    • 8
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 6 juni 2021 In het kort Super mooie zaak met positief leuke mensen Ervaring Vloerbedekking keurig gelegd door zeer prettige mannen
    • Vloeren
    • 10
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 5 juni 2021 In het kort Nette service. Mooie gordijnen Ervaring Goede en nette service. Fijn meegedacht. Mooi opgehangen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 10
    • 9
    • 8
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    vrijdag 4 juni 2021 In het kort Vakkundig advies Ervaring De hordeuren zijn vakkundig opgemeten en keurig geplaatst. Ik ben zeer tevreden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    vrijdag 4 juni 2021 In het kort Prima geadviseerd en ben zeer tevreden met de aankoop Ervaring Zeer tevreden
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 4 juni 2021 In het kort Het was echt goed Ervaring Het was echt super hoe wij werden geholpen
    • Verf/Behang
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
    • 7
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 2 juni 2021 In het kort Goed Ervaring Zeer goede ervaring , mannen werken hard zijn vriendelijk.
    • Vloeren
    • 7
    • 7
    • 7
    • 10
    • 9
  • Thuisin Rubi

    Beoordeling:
    dinsdag 1 juni 2021 In het kort Mooi product, persoonlijke service! Ervaring Persoonlijk en kundig advies, ze nemen de tijd voor je en denken mee in stijl en mogelijkheden. Opmeten en ophangen ban de gordijnen ging snel en was een gezellige en professionele ervaring.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rubi

    Beoordeling:
    dinsdag 1 juni 2021 In het kort Zeer bekwaam en behulpzaam personeel Ervaring Personeel is vriendelijk en heeft verstand van zaken. Zeer fijn om zo geadviseerd te worden.
    • Verf/Behang
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 31 mei 2021 In het kort Geweldige service! Ervaring Zo fijn geholpen bij de keuze van onze wensen voor een pvc vloer. Alle afspraken nagekomen. Het leggen van de vloer ook keurig netjes gedaan! Zeer vriendelijk personeel. Wij komen hier zeker weer als wij iets voor ons interieur nodig hebben.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    maandag 31 mei 2021 In het kort Kwaliteit Ervaring Prima advies en uitstekend geleverde kwaliteit
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 8
    • 7
    • 8
    • 8
  • Thuisin Rubi

    Beoordeling:
    maandag 31 mei 2021 In het kort Snel en deskundig gehopen. Ervaring Ondanks Corona snel geholpen met het meten van de hordeur en plaatsen ervan wat snel en deskundig door de vakman werd geplaatst.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 9
  • Thuisin Rubi

    Beoordeling:
    zondag 30 mei 2021 In het kort Goede afspraken Ervaring Behang, uitgezocht. Dacht klaar te zijn, maar helaas ‘mijn’ behang uit de collectie. Zó jammer. Nieuw behang gezocht, prima geholpen tijdens de winkelafspraak (wat is dat fijn!! alle tijd voor mij als klant!). Behangers hebben keurig gewerkt, ben heel tevreden.
    • Verf/Behang
    • 8
    • 9
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 26 mei 2021 In het kort Kwaliteit in advies en uitvoering Ervaring Bij Thuis in Bunte zijn we in alle rust geadviseerd over de mogelijkheden! Uiteindelijk zeer tevreden over de keuzes die we gemaakt hebben! Inmiddels ligt er een prachtige vloer in onze woning! Omdat de keuken nog niet geplaatst is komt de stoffeerder gewoon terug om de puntjes op de i te zetten.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    woensdag 19 mei 2021 In het kort Fijn contact, en net afgewerkte montage Ervaring Maatwerkkast is keurig geplaatst in onze bijkeuken. De elektriciteit doos is netjes ingebouwd. Verder goed advies gegeven tijdens oriëntatie fase.
    • Kasten op maat
    • 9
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 18 mei 2021 In het kort Vriendelijk en goede service! Ervaring Ik heb mijn ervaring bij Corpaint als heel prettig ervaren. Ik wilde mijn kapsalon meer persoonlijkheid geven. En dit is zeker gelukt! Maggie en wij zijn drie keer bij elkaar gekomen en hebben samen gezocht naar kleuren en behang die bij mijn ideeën en smaak passen. Ik wilde iets voorzichtiger zijn kwa kleur, maar ben uiteindelijk toch voor hun advies gegaan dat het best wat gedurfder mag, en ben ook blij dat ik dit heb gedaan. Ook ben ik blij dat ik het behangen door Theo heb laten doen want het zit er heel mooi in! Ik vind het prettig dat ze veel geduld hebben en vriendelijk zijn en tijd nemen. Prijs kwaliteit verhouding is naar mijn mening ook echt prima! Vooral ook omdat ze advies gesprekken niet in rekening brengen! Echt een plusplunt in mijn ogen. Ik ben heel blij dat ik dadelijk in zo’n mooie creatieve ruimte mijn creativiteit weer de vrije loop kan laten gaan. Bedankt!
    • Verf/Behang
    • 7
    • 10
    • 7
    • 10
    • 10
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    maandag 17 mei 2021 In het kort Zo wil je je marmoleumvloer hebben! Ervaring Als je met oog voor de afwerking een ruimte voor een groot deel zelf hebt gedaan - CV, elektra, isolatie, vlizotrap, timmerwerk, wanden & plafond van gipsplaat en schilderwerk -, dan wil je dat de vloer dat werk afmaakt. Nou, en dat doet het! Marmoleum dat in alle hoeken keurig ligt en aansluit, inclusief de opstap bij de deur - afgewerkt met messing - en de strook in de bergruimte achter het hoge knieschot. Met de gekozen kwaliteit van het marmoleum overleeft deze vloer mijn vrouw en mij ruimschoots.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    maandag 17 mei 2021 In het kort Eigenlijk verwacht ik meer Ervaring Mensen ok, spullen ok, montage ok, maar communicatie laat te wensen over. Ik word bv woensdag gebeld met de vraag of ik thuis ben om gerepareerde duette te plaatsen, niemand is thuis op dat moment en dan wordt het pas de week erna omdat het een feestdag is, en de andere man vrijdags vrij is. Ook de maandag is er geen contact opgenomen. Ik bel morgen zelf maar eens.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 6
    • 8
    • 6
    • 6
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    zondag 16 mei 2021 In het kort Prettige winkel en fijn geholpen Ervaring ruime keuze in vloeren en gordijnen, snelle levering en geplaatst door vriendelijke en vakkundige monteurs
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 14 mei 2021 In het kort Perfect! Ervaring Perfecte vloer, goede service, prettige monteur!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging