Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Laatste 50 reviews

Wil je reviews van jouw favoriete vestiging zien? Filter dan op locatie.

  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 13 april 2021 In het kort oor alles is een oplossing en problemen worden perfect opgelost!! Ervaring oor alles is een oplossing en problemen worden perfect opgelost!!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    maandag 12 april 2021 In het kort Betrouwbaar en vakkundig Ervaring Ons huis was toe aan een opknapbeurt v.w.b. vloeren, wanden en plafonds. Via de site van Quickstep vloeren zijn wij terecht gekomen bij Pelgrim in Westervoort. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop wij zijn geadviseerd door Wilma m.b.t. de PVC vloer en hoe Maurits Pelgrim met ons mee heeft gedacht over het schilderwerk op de muren en plafonds. Alle medewerkers die bij ons het werk hebben uitgevoerd zijn echte vakmensen, vriendelijk, netjes en komen keurig op tijd. Ook toen er in februari een pak sneeuw lag. Wij zijn met het eindresultaat zeer tevreden en genieten er elke dag van. We zijn blij dat we voor Maurits Pelgrim hebben gekozen.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 10 april 2021 In het kort Warme ontvangst en een top advies! Ervaring Wij hebben een bijzonder goede ervaring gehad bij Thuisin Rijssen. We voelden ons enorm welkom en hebben een prima advies gekregen voor onze raamdecoratie. We hadden hiervoor een afspraak gemaakt en er was alle tijd voor ons. Het assortiment is zeer uitgebreid. Als ze het bij Thuisin niet hebben dan bestaat het niet!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    dinsdag 6 april 2021 In het kort Fijne Zaak Ervaring We zijn goed geholpen, goede services, ruime keus. Ondanks de corona snel geholpen met het leggen van een nieuwe vinylvloer. Komen afspraken na.Vakkundig gelegd, prettige mensen. Samengevat een fijne zaak, aanrader!!!!!
    • Vloeren
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    zaterdag 3 april 2021 In het kort Professioneel bedrijf met verstand van zaken. Ervaring Persoonlijk, goed advies en mooie producten.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 3 april 2021 In het kort Helemaal prima! Ervaring Zeer klantvriendelijk en goed advies. Onze pvc vloer is gelegd door deskundige en vriendelijke medewerkers, erg blij mee!
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 1 april 2021 In het kort vakmanschap en netjes werken Ervaring Bij ons huis is op de slaapkamers raamdecoratie aangebracht in een oud huis (1938). Vakmensen de oplossend kunnen denken en werken. Want bij een oud huis is niets recht of gelijk. Toppers
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 30 maart 2021 In het kort Zeer klantvriendelijk Ervaring Zeer klantvriendelijk en erg meedenken in de mogelijkheden. Goed advies.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 8
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    dinsdag 30 maart 2021 In het kort Netjes geholpen Ervaring Ongeveer 5 jaar geleden kochten we houten jaloezieen bij Bakker. Voor de tweede keer in deze tijd konden we de touwtjes die de stand van de lamellen kantelden niet meer gebruiken. Ivm corona duurde het even voordat er service kon worden verleend, maar de uiteindelijke service was top. De jaloezie werkt weer en uiteindelijk hoefden we zelfs niets te betalen voor de reparatie.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 29 maart 2021 In het kort Prima geregeld Ervaring Netjes en volgens afspraak gewerkt
    • Vloeren
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 28 maart 2021 In het kort Advies op maat Ervaring Vanaf het moment dat je binnen stapt voel je je "thuis" dus de naam is helemaal terecht. Wat een warm onthaal! Ontvangst met een oprecht luisterend oor en een eerlijk advies onder het genot van een heerlijke kop koffie. Niets is teveel en de service is praktisch onbegrensd. Personeel zowel in de winkel als uitvoerend bij de mensen thuis hebben vakkennis en productkennis, wat een vertrouwd gevoel geeft. De aftercare is ook prettig, de interesse naar het resultaat en het blijven streven naar verbetering. Ik ben erg blij met onze prachtige vloer en nieuwe meubels, ik blijf zeker vaste klant.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    zaterdag 27 maart 2021 In het kort uitstekend Ervaring correct en volgens afspraak
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 9
    • 9
    • 10
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    vrijdag 26 maart 2021 In het kort Top! Heel professioneel. Ervaring We zijn erg blij met de service. De voorraden liep heel voorspoedig en plezierig (het opmeten en de advisering in kleur en stijl) en de levering en montage verliep ook heel vlot en kundig. We zijn zo blij met alles. Het is erg mooi en af. We hebben rolgordijnen, overgordijnen en plissé gordijnen afgenomen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 24 maart 2021 In het kort Geweldige service en vakmanschap . Ervaring fijne woonwinkel .
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    zondag 21 maart 2021 In het kort Super kwaliteit en super goede service. Ervaring Net als onze eerste kennismaking was ook nu de service super. Ondanks alle regels toch mogelijk heden voor inmeten, juiste materiaal bestellen en alles netjes ophangen. Top.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    zaterdag 20 maart 2021 In het kort Goede service en aandacht Ervaring Ze hebben ons goed geinformeerd over een pvc vloer en perfect gelegd. Henk is een topper!!!
    • Vloeren
    • 8
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 18 maart 2021 In het kort Alles zeer goed geregeld en kennis van zaken Ervaring Keurig personeel, dat keurig netjes werk hebben geleverd
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    woensdag 17 maart 2021 In het kort Fijne winkel en goed geadviseerd! Ervaring Fijn dat je een afspraak kon maken om alles in één keer uit te zoeken en dat ze dan écht de tijd voor je nemen. Dank je wel Merije voor het goede advies wat je ons hebt gegeven, het is echt prachtig geworden en we komen binnenkort de spullen uitzoeken voor de volgende kamer, overloop en trap. Deze winkel is zeker voor een ieder aan te raden!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Beoordeling:
    woensdag 17 maart 2021 In het kort Heel tevreden Ervaring Heel goed advies gekregen Allesnaar wens
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    dinsdag 16 maart 2021 In het kort Goed Ervaring Goede en snelle service
    • Buiten Zonwering
    • 10
    • 9
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 16 maart 2021 In het kort Zeer goede service en komen naar wat ze beloven. Ervaring In de winkel deskundige uitleg,mooi product,en goed geholpen door de monteur. Daarom 4 sterren. Mvg meneer Jansen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 7
    • 8
    • 8
    • 7
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 16 maart 2021 In het kort Super Ervaring Erg vriendelijk geholpen en alles super snel geleverd. Zeer netjes gelegd de vloer en snel.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    dinsdag 16 maart 2021 In het kort Geweldige services Ervaring Goede services en vriendelijk te woord gestaan
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 8
    • 8
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 15 maart 2021 In het kort geweldig Ervaring goeie service klant vriendelijk
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 8
    • 10
    • 10
    • 8
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zaterdag 13 maart 2021 In het kort Uitermate tevreden! Ervaring Alles klopt: goed advies, goede service en het leggen van de vloer gebeurt netjes en vakkundig! We zijn heel tevreden met onze vloer.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 12 maart 2021 In het kort Tevreden Ervaring Oriënterend Advies was moeilijk in deze Corona tijd .(begrip voor ) Achteraf telefonisch contact met Nancy maakte alles goed !
    • Vloeren
    • 8
    • 6
    • 6
    • 7
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 10 maart 2021 In het kort Heel goed Ervaring Wij zijn heel tevreden. Goed geholpen bij de keuze van verf en gordijnen
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    dinsdag 9 maart 2021 In het kort Wij zijn goed geholpen Ervaring In verband met de omstandigheden veroorzaakt door corona is het ook voor de medewerkers van Fransen moeilijk om een goed advies te geven in de winkel Desondanks zijn wij toch erg tevreden over hoe wij geholpen zijn.
    • Verf/Behang
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    dinsdag 9 maart 2021 In het kort Meedenkend en flexibel Ervaring We zijn zeer goed geholpen in deze Coronatijd. De stalen konden opgehaald worden, bij het inmeten werd meegedacht. Om de kleur van de kozijnen te laten matchen met de frames van de duettes, werd ik nog nagebeld voor een betere optie. Ik raad Thuis in van Dijk van harte aan.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 9 maart 2021 In het kort Ze gaan voor kwaliteit Ervaring Ten eerste prettig advies in de keuze voor een vloer. Er wordt goed meegedacht en je mag iedere keer een vloer meenemen om de juiste keuze te maken. De stoffeerder heeft bij ons ook de vloer erg mooi gelegd, er is echt kwaliteit geleverd en er werd goed meegedacht.
    • Vloeren
    • 7
    • 10
    • 8
    • 9
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 9 maart 2021 In het kort Hoge prijs/kwaliteitsverhouding Ervaring Fijne, overzichtelijke winkel met een ruim assortiment en vriendelijke deskundige bediening. Thuismontage door deskundig en vriendelijke medewerkers en vertrokken zonder rommel achter te laten.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Buiten Zonwering
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 8 maart 2021 In het kort zeer goede indruk van het gehele traject, advies, offerte, planning en uitvoering. Ervaring Overweging was aanvankelijk om de vloer zelf te leggen maar achteraf weet ik zeker, en ben ik blij dat ik het over heb gelaten aan de vakmensen. De details maken het verschil en soms is dat het geld gewoon waard.
    • Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 8 maart 2021 In het kort Goed netjes betrouwbaar, goede communicatie en eerlijke tips Ervaring Net voor de corona nog in de winkel geweest. Goed gesprek gehad en er een goed gevoel bij gekregen. Alles door hen laten doen.. vloer, plinten, raam decoratie ook op de 1ste verdieping. Verf en materiaal.. tijdens het klussen kon ik nog spullen halen om verder te gaan. Helemaal goed.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 6 maart 2021 In het kort Zeer tevreden Ervaring Ik ben heel tevreden over al de dingen die ik bij Thuisin van der Woude heb gekocht. De medewerkers die ik heb gesproken zijn ter zake kundig, vriendelijk en geven goed advies.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Buiten Zonwering
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    vrijdag 5 maart 2021 In het kort Prima de Luxe Ervaring Ondanks de beperkingen van en door corona zijn we bijzonder goed bediend en geholpen door het team van de Fransen groep.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 9
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 4 maart 2021 In het kort Goede en vriendelijke service. Ervaring Ik kon na een telefonische bestelling snel de spullen ophalen. Ook was het fijn dat we nog 1 behangbaan konden kopen. We hadden 20 cm tekort! Verder goed advies over verf (plafond) en behang
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    donderdag 4 maart 2021 In het kort Uitstekend advies en deskundige montage Ervaring We hebben luxaflex welke in de ramen zijn geplaatst en in between gordijnen besteld. Alles is tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten. Plaatsing/montage is vakkundig uitgevoerd. Prima advies en professionele uitvoering.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 4 maart 2021 In het kort Goed advies Ervaring Wij hebben een goed advies gehad ivm onze raambekleding, gekozen voor plissé. Gisteren opgehangen door twee aardige jongemannen! Wij zijn er blij mee, heel tevreden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 10
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    vrijdag 26 februari 2021 In het kort Zeer Matig qua uitvoer Ervaring Contact met Monteur verliep moeizaam; div keren moeten vragen mondkapje op te doen. Wilde helpen met trap op dragen van jaloezieën ivm raken/ daardoor nu hout beschadiging van trap ) maar dat werd niet op prijs gesteld. Men zou ook reparatie uitvoeren voor bestaande raambekleding maar dat “ stond niet op de bon “ dus daar moest ik maar voor bellen ....
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 3
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 25 februari 2021 In het kort Goede service en conform afspraak, prima Ervaring Goede service en conform afspraak, prima zowel inmeten, bevestigen bestelling, afspraak maken en levering inclusief ophangen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 9
    • 8
    • 9
    • 9
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    woensdag 24 februari 2021 In het kort Schitterend bedrijf - deskundig, klantgericht en klantvriendelijk Ervaring We zijn hier sedert 4 maanden in Het Benoordenhout komen wonen omdat onze dochter en haar familie (Fam. de la Mar/Purvis) hier woont. Op hun aanraden/advies (blijkens hun uitstekende ervaring) zijn wij met Briede Wonen in contact gekomen. Het eerste (toen nog fysieke) contact in de winkel aan de Laan van NO was al direct goed en vertrouwenwekkend. Wij hebben daar deskundig advies gekregen en na een meer technisch advies thuis aan de Waalsdorperweg prima alle maten goed opgemeten voor zowel onze gordijnen als de Luxaflex. De levertijd (mede a.g.v. de Corona toestanden) iets langer maar geheel binnen de afgesproken tijd. Kwaliteit van de levering uitstekend ! We zijn zeer tevreden ook m.b.t. de jongeman die ze deskundig heeft opgehangen en daarvoor de rails plaatste.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 10
    • 7
    • 10
    • 10
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    dinsdag 23 februari 2021 In het kort Good quality and service! Ervaring I'm very satisfied with the service I received. Always very helpful and giving me good advice for my needs. Very formal and friendly and always in time for their appointment.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 22 februari 2021 In het kort Mooie winkel met prima service. Ervaring Vriendelijk personeel met verstand van zaken. Mooie kwaliteitsproducten en veel keuze. Aanrader dus.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 20 februari 2021 In het kort Geweldig Ervaring Voldoende aandacht en goed bereikbaar en behulpzaam dankzij Corona. Verf nodig? Gemengd klaar binnen 1 uurtje. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Het bedrijf dat de vloeren legt ook uitmuntend. Ruimen alles netjes op en nemen afval mee. Wij zijn heel blij, daarom zijn we al 20 jaar fan van jullie!
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 8
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 19 februari 2021 In het kort Goed advies en ze denken mee met de klant Ervaring Goed advies van medewerkers
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 19 februari 2021 In het kort prima service Ervaring Uitgebreid verkoopadvies. Ondanks corona snelle goede service. Levering van kwaliteit en bij een probleem snel naar oplossing gezocht. Zeer tevreden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Kasten op maat
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    vrijdag 19 februari 2021 In het kort Uitstekend Ervaring Zeer vriendelijke medewerker, die secuur werkt.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 9
    • 7
    • 10
    • 9
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    vrijdag 19 februari 2021 In het kort Prima levering en montage Ervaring De gevraagde artikelen waren er sneller dan gedacht en werden prima gemonteerd. De monteur heeft ook alles netjes opgeruimd.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    vrijdag 19 februari 2021 In het kort Wederom top! Ervaring Voor de tweede keer hebben wij bij Briede op de Theresiastraat in Den Haag raamdecoratie besteld. Dit was beide keren een hele goede ervaring. Deskundige hulp bij zowel het uitkiezen van de raamdecoratie als de montage. Zeker een aanbeveling waard!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 19 februari 2021 In het kort Prima geregeld! Ervaring Prima werkmensen die goed aan de slag gingen. Wel wat verbaasd, dat er niet gevraagd werd of ze met mondkapjes moesten werken. We hebben er niks van gezegd ,maar toch. De gordijnen zien er keurig uit.1 plooi hangt net op de grond, maar aan de gordijnhaak kan je iets verstellen dacht ik dus daar kijken we nog even naar, maar dan bent u daar van op de hoogte. Met vriendelijke groeten, Peter Haspels
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging