Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1977 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Laatste 50 reviews

Wil je reviews van jouw favoriete vestiging zien? Filter dan op locatie.

  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 20 september 2021 In het kort kwaliteit van begin tot eind Ervaring TOP bedrijf in service en kwaliteit!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    maandag 20 september 2021 In het kort Super top Ervaring Samen alles uitgezocht, ruim 1 jaar van te voren als we wilden konden we gewoon komen kijken. Wat hadden we ook alweer? en dat het eenmaal zover was, afspraak gemaakt en alles werd tot in de puntjes nauwkeurig opgehangen, zelf de service super, doordat 1 onderdeel niet goed liep, binnen een week geregeld. Top .
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    zaterdag 18 september 2021 In het kort klantvriendelijk en meedenkend Ervaring wisten dat wij snel een schilder enz. nodig hadden. Zij hebben alles keurig geregeld. Ook met het uitzoeken van gordijnen uiterst vriendelijk en de medewerkster wist na een paar minuten precies waar we naar op zoek waren en zocht mee. Wij zijn uitstekend geslaagd.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rubi

    Beoordeling:
    zaterdag 18 september 2021 In het kort Fijne hordeur. Ervaring Positieve ervaring met het plaatsen van een hordeur. We zijn er blij mee en de kwaliteit en plaatsing zijn zeer in orde.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 7
    • 7
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    zaterdag 18 september 2021 In het kort Top zaak. Ervaring Goede service.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 9
    • 9
    • 10
    • 9
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    vrijdag 17 september 2021 In het kort Doen wat ze zeggen! Ervaring Juiste product goed , netjes en vlot gemonteerd. Vriendelijke installateur met goede en duidelijke uitleg van het product. We reden netjes geïnformeerd met de vertraging in de levering en tijdig geïnformeerd met montage. TOP!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 16 september 2021 In het kort Hele mooie produkten van goede kwaliteit. Ervaring Zijn zeer fijn geholpen door vakkundig en vriendelijk personeel.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    donderdag 16 september 2021 In het kort Prima winkel, groot assortiment Ervaring Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam winkelpersoneel Bij klachten direct en adequaat een oplossing
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Zevenbergen

    Beoordeling:
    donderdag 16 september 2021 In het kort net advies Ervaring super snel geleverd zou 3 weken duren voordat de plissé hordeur gereed zou zijn maar dat zijn er maar 2 geworden, super blij mee
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 10
    • 7
    • 10
    • 10
  • Thuisin Zevenbergen

    Beoordeling:
    donderdag 16 september 2021 In het kort prima Ervaring goed geholpen door mensen met kennis en ervaring.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 15 september 2021 In het kort Super strak werk Ervaring Gerald kwam elke dag even langs om te kijken hoe het er uit zag en om te vragen of we tevreden waren. Dat gaf ons een goed gevoel, leuke jongens als schilder dus niets anders dan lof voor het bedrijf!
    • Verf/Behang
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Zevenbergen

    Beoordeling:
    woensdag 15 september 2021 In het kort omslachtige bestelprocedure, goed product Ervaring Bestelprocedure erg omslachtig, duurt heel lang. Eerst een conceptprijs, daarna inmeten en dan een veel hogere prijs! Waarom niet in een keer de goede prijs?
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 7
    • 7
    • 7
  • Thuisin Rubi

    Beoordeling:
    maandag 13 september 2021 In het kort Servicegerichte zaak met kennis van zaken en mooie spullen. Ervaring Snel geholpen in de zaak en goed advies gekregen. Mooie materialen op de juiste manier gemonteerd. Verkeerde kleur koordje geleverd door leverancier wat direct wordt opgepakt door Ruud. Prijs-kwaliteit verhouding goed.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 9
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    maandag 13 september 2021 In het kort Geweldige service,advies,en montage Ervaring Zeer goed en voor herhaling vatbaar
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Buiten Zonwering
    • 8
    • 10
    • 9
    • 10
    • 9
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    maandag 13 september 2021 In het kort Prima geholpen in de winkel en zeer deskundige medewerkers Ervaring Ik ben meer dan tevreden over de kwaliteit van de geleverde diensten en de gezelligheid van de medewerkers thuis bij het plaatsen van de vloeren en raambekleding.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    zaterdag 11 september 2021 In het kort Heel goed Ervaring Verkoper luistert en denkt mee
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 10
    • 9
    • 9
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    zaterdag 11 september 2021 In het kort Klantvriendelijk en ouderwetse service Ervaring Prettig en deskundig geholpen maar ook toen er een meet fout was gemaakt, dit zonder discussie, keurig opgelost werd en tot de tijd van de nieuwe plaatsing, een tussentijdse oplossing geboden hebben.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zaterdag 11 september 2021 In het kort Goede voorlichting en begeleiding om tot keuze te komen Ervaring Door christa goed voorgelicht Geen vraag was haar te veel Door haar 2 hele mooie kasten
    • Kasten op maat
    • 7
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    donderdag 9 september 2021 In het kort 100% tevreden Ervaring Mijn vrouw en ik hebben kortgeleden een appartement gekocht in Velp waar best het een en ander aan moest gebeuren. Nieuwe vloer door het hele appartement, raam decoratie, en het plaatsen van horren. Wij zijn door een toevallige ontmoeting met de heer M.Pelgrim terechtgekomen bij het gelijknamige bedrijf in Westervoort. De heer M.Pelgrim directeur van dit bedrijf heeft alle kennis in huis om je uitvoerig en kundig te informeren over de te leveren producten. Over de kennis van de medewerker/sters in de winkel en de vakmannen in dit bedrijf die de werkzaamheden bij ons hebben verricht zijn wij 100% tevreden. Niets maar dan ook niets is fout gegaan. Nog echte ouderwetse vakkundige mannen die verstand van zaken hebben en dat anno 2021 dat is echt een verademing. Wij zijn blij en raden iedereen aan indien nodig van dit vakkundige bedrijf gebruik te maken. Met vriendelijke groet, Rita en Jack Koster
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • AC Thuisin

    Beoordeling:
    donderdag 9 september 2021 In het kort Prima adviezen,komen afspraken na. Ervaring Prima advies,zowel kamer slaapkamers , Raambekleding allemaal geweldige kwaliteit. Ik kan iedereen adviseren om naar Thuisin te gaan.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Buiten Zonwering
    • 8
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    woensdag 8 september 2021 In het kort Na eerst wat tegenslag bij plaatsing toch precies waar we om hadden gevraagd. Ervaring Twee plisse horren zijn uiteindelijk keurig geplaatst. Bij de eerste poging tot plaatsen bleek er een meetfout te zijn gemaakt. Kan iedereen gebeuren uiteindelijk is alles, zonder ook maar één discussie, opgeleverd zoals wij hadden verwacht. Maar dit keer geen 10 (zoals de vorige keer)
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    dinsdag 7 september 2021 In het kort Snel en efficiënt Ervaring Het rolluik is vakkundig geïnstalleerd.
    • Buiten Zonwering
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    dinsdag 7 september 2021 In het kort Goede service Ervaring Wij hebben alles in het appartement laten doen raambekleding horren en sreens, goede service.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Buiten Zonwering
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    dinsdag 7 september 2021 In het kort 8 Ervaring Goed ontvang maar weinig personeel jammer! ik Moest lang wachten tot …. Mvg K. Negadi
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 9
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 7 september 2021 In het kort Meedenkend geweldig Ervaring Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en zijn hiermee naar Corpain't gegaan om hierover inspiratie te winnen. Ze kwamen gelijk met geweldige ideeën aan die naar onze wensen waren. Nu alles klaar is bij ons is het echt een prachtig plaatje geworden en willen we corpaint hier erg voor bedanken. Groetjes marcel en marloes
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    maandag 6 september 2021 In het kort Deskundige en enthousiaste mensen Ervaring De mensen in de winkel hebben hun uiterste best gedaan om mijn wensen om te zetten in prachtige kleuren voor mijn nieuwe interieur. Daarna is het een opeenvolging geweest van ontzorgen: het inmeten en vloer leggen/gordijnen ophangen werden keurig geregeld.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    zondag 5 september 2021 In het kort Snelle en goede levering Ervaring In de winkel prettig geholpen, levering snel en goed
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 6
    • 9
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 2 september 2021 In het kort Goed, betrouwbaar en geduldig. Ervaring Goed, betrouwbaar en geduldig en tegen een markt conforme prijs. Prettig om taken mee te doen.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    woensdag 1 september 2021 In het kort Geweldige kwaliteit en service! Ervaring Hele mooie pvcvloer hebbrn ze bij ons gelegd!
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 7
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 1 september 2021 In het kort Advies Uitvoering en Aftersales uitmuntend Ervaring Na uitgebreid advies over materiaal kleuren en afmetingen op tijd geleverd en gelegd. Met in acht neming van onze specifieke wensen is de pvc tegelvloer zeer strak en uiterst vakkundig gelegd. Werkplek schoon opgeleverd geïnformeerd of alles naar wens en afspraak is uitgevoerd. Kortom de kwalificatie 'Boven verwachting' is zeker op zijn plaats.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 30 augustus 2021 In het kort Prettige kleinschalige winkel met een veelzijdig aanbod en goede service Ervaring Belangrijk is ook dat er prettig contact is met Sjors Bonte en zijn personeel. Ze hebben tijd en aandacht voor de klant. Bunte gaat voor: kwaliteit, vakmanschap, service.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    woensdag 25 augustus 2021 In het kort Uitstekend advies, ruime keuze en uitstekende service Ervaring Hele appartement laten behangen, schilderen, pvc vloer laten leggen en zonwering plaatsen. Uitstekend advies. Keurig opgeleverd en uitstekende service.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Kasten op maat / Buiten Zonwering
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rubi

    Beoordeling:
    dinsdag 24 augustus 2021 In het kort Perfecte service en top kwaliteit!! Ervaring Alles is uitgevoerd conform de gemaakte afspraken. Dat is tegenwoordig voor heel veel bedrijven een terugkerend probleem. Niets anders dan lof.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rubi

    Beoordeling:
    dinsdag 24 augustus 2021 In het kort Uitstekend Ervaring Hele goede service met bestellen en opmeten van de hordeur. En ook de monteur was erg aardig en werkte heel netjes..
    • Deuren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rubi

    Beoordeling:
    vrijdag 20 augustus 2021 In het kort Gemoedelijk en professioneel. Ervaring Er heerst een gemoedelijke sfeer bij ThuisIn Rubi waar je gemakkelijk alle vragen kan stellen. Daarnaast hebben ze grote platen die je mee mag nemen om een goede keuze te maken welke vloer past.
    • Vloeren
    • 8
    • 8
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    donderdag 19 augustus 2021 In het kort Goede service en prijs/kwaliteit Ervaring Wij hebben voor bijna onze gehele woning raambekleding gekocht bij Thuisin: lamellen & twist beneden. Gordijnen+vitrage+ jalouzieen voor slaapkamers 1e verdiepeing en jalouzien zolder. Verkoper is diverse keren geweest om te bespreken en in te meten. Eind juli werd alles vakkundig en netjes gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 19 augustus 2021 In het kort Uitstekend werkvolk Ervaring Super werk afgeleverd word meegedacht
    • Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    woensdag 11 augustus 2021 In het kort Een topwinkel met kwaliteit en kennis van de producten Ervaring Als je de winkel binnenstapt proef je al gelijk de warmte en sfeer, het assortiment is heel uitgebreid en heel veel al in de winkel zodat je het ook kan zien. De gezellige medewerkers hebben heel veel kennis over het assortiment waardoor ze goed en vakkundig advies kunnen geven. De service is fantastisch en denken mee in oplossingen. Het is daarom mijn winkel.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    dinsdag 10 augustus 2021 In het kort Geweldig Ervaring Bece raamdecoratie van ongeveer 10 Jr oud onderdeel kosteloos besteld en vervangen. Geweldige service.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Makado

    Beoordeling:
    dinsdag 10 augustus 2021 In het kort klantvriendelijk Ervaring Goed geholpen meedenkend personeel
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 5 augustus 2021 In het kort 9 Ervaring Keurig netjes te woord gestaan Goede adviezen waar je wat aan hebt en verder mee kunt. Prijzen zijn normaal te noemen.
    • Verf/Behang
    • 8
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 2 augustus 2021 In het kort geen goed advies gekregen Ervaring Weinig interesse van de juffrouw voor onze tekeningen en interieur foto's
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 2
    • 8
    • 6
    • 6
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 2 augustus 2021 In het kort Vakkundige winkel Ervaring Goed geholpen in de winkel, op de hoogte gehouden betreffende levertijd. Zorgvuldig aangebracht. Goede contact gegevens achter gelaten indien er zich problemen voordoen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Heeman

    Beoordeling:
    zaterdag 31 juli 2021 In het kort Prima service, goed geholpen, werk is keurig uitgevoerd. Ervaring In ons nieuwe huis moest alles gebeuren: behang, schilderwerk, vloer (pvc) en raambekleding (jaloezieën en duetten). Het leek ons handig om alles in één hand uit te besteden. En dat was een goede keus: alles is keurig in orde gemaakt, goed doorlopend gepland, we zijn hier super blij mee en hebben Heeman al bij verscheidene anderen aangeprezen.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    vrijdag 30 juli 2021 In het kort Top Ervaring Vakmannen zijn het, Anton en Vincent hebben goed werk geleverd en zijn prettig in omgang. Ze hebben de tijd genomen en hebben mij goede tips gegeven hoe ik zelf de trap kan bekleden. De vloer is geworden zoals ik gehoopt had. Met vriendelijke groet, Nico Hoogeveen
    • Vloeren
    • 7
    • 8
    • 8
    • 9
    • 5
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    dinsdag 27 juli 2021 In het kort Geweldige winkel waar de klant voorop staat Ervaring Een winkel waar naar de klant geluisterd wordt en niet alleen in het verkoop traject maar ook daarna. Ons gehele nieuwe appartement van PVC vloer, raambekleding inclusief hordeuren en horren door Thuisin Van Dijk laten voorzien. Vakkundig advies maar vooral de garantie afhandeling is buitengewoon goed. Ben in mijn leven zelden een winkel tegengekomen waarvoor geldt: de klant is koning. Thuisin Van Dijk ga zo door. Mijn complimenten.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    dinsdag 27 juli 2021 In het kort vakmanschap en goede service Ervaring Ons huis is voorzien van een nieuwe vloer met aanleg vloerverwarming en in dezelfde tijd is ook de keuken gerenoveerd. Volgens afspraak en binnen de tijd is alles op een goede manier gerealiseerd. Het contact met de harde werkers was plezierig en er werd meegedacht en zij bedachten verrassende oplossingen. Kleine herstelzaken werden snel opgelost
    • Vloeren
    • 7
    • 8
    • 7
    • 10
    • 10
  • Thuisin Zevenbergen

    Beoordeling:
    maandag 26 juli 2021 In het kort Uitstekend Ervaring Fijn geholpen door Bianca met het uitzoeken van gordijnen,ze nam de tijd om van alles te laten zien en gaf bruikbare tips,ook snelle levering en ze werden netjes gemonteerd en opgehangen!!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    zondag 25 juli 2021 In het kort Geweldig Ervaring Service, personeel, levertijd
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Buiten Zonwering
    • 6
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 24 juli 2021 In het kort Verkeerde lijm geleverd voor behang Ervaring Ze verwijderen alle slechte riviews???????? Wat laf.
    • Verf/Behang
    • 5
    • 1
    • 5
    • 1
    • 1
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging