Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Laatste 50 reviews

Wil je reviews van jouw favoriete vestiging zien? Filter dan op locatie.

  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    vrijdag 15 oktober 2021 In het kort Prima advies van Diane Ervaring Diane is bij ons thuis langs geweest en heeft een goed op elkaar afgestemd
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    dinsdag 12 oktober 2021 In het kort Helemaal tevreden Ervaring Zeer tevreden
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 8
    • 7
    • 9
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    dinsdag 12 oktober 2021 In het kort Zeer naar tevredenheid. Ervaring Zeer goede voorlichting en plaatsing van de zonwering
    • Buiten Zonwering
    • 9
    • 10
    • 8
    • 10
  • Thuisin Rubi

    Beoordeling:
    maandag 11 oktober 2021 In het kort prachtig Ervaring goed gemeten en netjes opgehangen !
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 6
    • 6
    • 8
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    vrijdag 8 oktober 2021 In het kort Goed advies. Vakkundige montage... Ervaring De montagedatum voor het plaatsen van een rolluik was naar mij gemaild maar in mijn spambox beland. Het was dus een verrassing dat er twee monteurs voor de deur stonden. Mijn advies is bellen om een montage datum door te geven.
    • Buiten Zonwering
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    vrijdag 8 oktober 2021 In het kort Perfecte service Ervaring Een overkapping voor in de tuin bij Siegfried besteld, hij heeft ons perfect geholpen. Is eerst komen kijken naar de situatie, en daar de overkapping op afgestemd. . Materialen en plaatsing netjes op de afgesproken dag gedaan door een team van goede monteurs, die wisten waar ze mee te maken hadden. Netjes neergezet, en afgehandeld. Hier gaan we jaren plezier van hebben !!
    • Buiten Zonwering
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 4 oktober 2021 In het kort top Ervaring Wij hebben ons nieuwe huis laten stofferen door van der Woude en zijn zeer tevreden. Ze hebben goed met ons meegedacht en dat vonden wij prettig.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Buiten Zonwering
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 4 oktober 2021 In het kort Prettige winkel. Ervaring Vriendelijk personeel! Goed assortiment,
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 8
    • 10
    • 8
    • 8
  • Thuisin Rubi

    Beoordeling:
    zondag 3 oktober 2021 In het kort goed advies voor de inrichting van de kamer; prettige service; snelle opvolging van klacht Ervaring Ik kreeg een goed advies voor de inrichting van mijn kamer. De keuze uit het behang was groot. Ik kon de stalen meenemen en rustig beoordelen en bespreken zodat ik een goede keuze kon maken. De service is prettig. Ieder telefoontje werd netjes beantwoord. De opvolging van de afspraken was goed. bij een kleine klacht was de opvolging goed. Ik ben een tevreden klant.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 6
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zaterdag 2 oktober 2021 In het kort Goede service Ervaring Hele mooie slaapkamer kast.
    • Kasten op maat
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 29 september 2021 In het kort kwaliteit en goede service Ervaring Toen de vloer niet op de geplande dag gelegd kon worden, omdat de vloerenlegger ziek was, kwam een medewerker van vd Woude dit persoonlijk aan ons vertellen. Wij hebben deze persoonlijke benadering erg gewaardeerd. De volgende dag werd de vloer alsnog snel en vakkundig gelegd.
    • Vloeren
    • 10
    • 7
    • 10
    • 10
    • 10
  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    woensdag 29 september 2021 In het kort Prima Ervaring Goede service zeer klantvriendelijk.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 10
    • 10
    • 7
    • 10
  • Thuisin Rubi

    Beoordeling:
    woensdag 29 september 2021 In het kort Goede ervaring Ervaring Nemen alle tijd om je te helpen met advies en keuzes
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 7
    • 7
    • 7
    • 7
  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    dinsdag 28 september 2021 In het kort Fantastisch Ervaring Wij zijn heel blij met onze duettes. Advies,service en montage perfect!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 28 september 2021 In het kort Trap vakkundig bekleed Ervaring Trap werd vakkundig bekleed door vriendelijke vakman.
    • Vloeren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Leferink

    Beoordeling:
    maandag 27 september 2021 In het kort Duur en onvriendelijk Ervaring De producten zijn van goede kwaliteit, maar we werden alleen geholpen als we de duurste optie vloer namen. Die werdt vervolgens vol chagrijn gelegd. Ook overleg over het werk is nauwelijks mogelijk Wij rijden de volgende keer wel door naar Rijssen
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 4
    • 9
    • 6
    • 2
  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    vrijdag 24 september 2021 In het kort Klantvriendelijk en behulpzaam. Ervaring Voor onze traprenovatie hebben wij eerst een uitleg gehad in de winkel. Daarna mochten wij alle stalen die wij mooi vonden mee naar huis nemen om op de traptrede te leggen. Zo konden wij een goede kleur en motief keuze maken. Daarna hebben ze alles netjes op komen meten en kregen wij een offerte. Ook hebben ze de afspraak gemaakt met Stair Solutions die de traprenovatie zouden uitvoeren. Het was ook goed dat er eerst nog iemand van Stair Solutions is komen kijken. Wij moesten toch nog wat doen om de trap klaar te maken voor de renovatie. Degene die de renovatie heeft uitgevoerd was zeer deskundig.
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    vrijdag 24 september 2021 In het kort Heel mooi en praktisch Ervaring praktisch en heel mooi.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    vrijdag 24 september 2021 In het kort goed Ervaring jammer dat jullie twee maal een foutje maakte waardoor een setje lamellen telkens niet goed geleverd kon worden. Maar uiteindelijk kwam het goed.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 8
    • 9
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 23 september 2021 In het kort kundig personeel goede collectie Ervaring Zeer goede ervaring met Thuisin van der Woude.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 10
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    donderdag 23 september 2021 In het kort Mooie producten en uitstekende service! Ervaring Bij Brederode is de keuze altijd reuze, maar daarin krijg je wel goed en eerlijk advies. Een winkelbezoek is altijd erg plezierig. Het montageteam is net zo prettig. Vakkundig, supernetjes en een gezellig praatje. En als er een keer iets is met een product, zijn de lijnen kort en de service uitstekend!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    woensdag 22 september 2021 In het kort Correct en kwaliteit en goede omgangsvormen Ervaring Altijd bereid om je advies, hulp te bieden en ongelofelijk veel keuze kom zeker terug een aanrader
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 20 september 2021 In het kort kwaliteit van begin tot eind Ervaring TOP bedrijf in service en kwaliteit!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    maandag 20 september 2021 In het kort Super top Ervaring Samen alles uitgezocht, ruim 1 jaar van te voren als we wilden konden we gewoon komen kijken. Wat hadden we ook alweer? en dat het eenmaal zover was, afspraak gemaakt en alles werd tot in de puntjes nauwkeurig opgehangen, zelf de service super, doordat 1 onderdeel niet goed liep, binnen een week geregeld. Top .
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    zaterdag 18 september 2021 In het kort klantvriendelijk en meedenkend Ervaring wisten dat wij snel een schilder enz. nodig hadden. Zij hebben alles keurig geregeld. Ook met het uitzoeken van gordijnen uiterst vriendelijk en de medewerkster wist na een paar minuten precies waar we naar op zoek waren en zocht mee. Wij zijn uitstekend geslaagd.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rubi

    Beoordeling:
    zaterdag 18 september 2021 In het kort Fijne hordeur. Ervaring Positieve ervaring met het plaatsen van een hordeur. We zijn er blij mee en de kwaliteit en plaatsing zijn zeer in orde.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 7
    • 7
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    zaterdag 18 september 2021 In het kort Top zaak. Ervaring Goede service.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 9
    • 9
    • 10
    • 9
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    vrijdag 17 september 2021 In het kort Doen wat ze zeggen! Ervaring Juiste product goed , netjes en vlot gemonteerd. Vriendelijke installateur met goede en duidelijke uitleg van het product. We reden netjes geïnformeerd met de vertraging in de levering en tijdig geïnformeerd met montage. TOP!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 16 september 2021 In het kort Hele mooie produkten van goede kwaliteit. Ervaring Zijn zeer fijn geholpen door vakkundig en vriendelijk personeel.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    donderdag 16 september 2021 In het kort Prima winkel, groot assortiment Ervaring Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam winkelpersoneel Bij klachten direct en adequaat een oplossing
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Zevenbergen

    Beoordeling:
    donderdag 16 september 2021 In het kort net advies Ervaring super snel geleverd zou 3 weken duren voordat de plissé hordeur gereed zou zijn maar dat zijn er maar 2 geworden, super blij mee
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 10
    • 7
    • 10
    • 10
  • Thuisin Zevenbergen

    Beoordeling:
    donderdag 16 september 2021 In het kort prima Ervaring goed geholpen door mensen met kennis en ervaring.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 15 september 2021 In het kort Super strak werk Ervaring Gerald kwam elke dag even langs om te kijken hoe het er uit zag en om te vragen of we tevreden waren. Dat gaf ons een goed gevoel, leuke jongens als schilder dus niets anders dan lof voor het bedrijf!
    • Verf/Behang
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Zevenbergen

    Beoordeling:
    woensdag 15 september 2021 In het kort omslachtige bestelprocedure, goed product Ervaring Bestelprocedure erg omslachtig, duurt heel lang. Eerst een conceptprijs, daarna inmeten en dan een veel hogere prijs! Waarom niet in een keer de goede prijs?
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 7
    • 7
    • 7
  • Thuisin Rubi

    Beoordeling:
    maandag 13 september 2021 In het kort Servicegerichte zaak met kennis van zaken en mooie spullen. Ervaring Snel geholpen in de zaak en goed advies gekregen. Mooie materialen op de juiste manier gemonteerd. Verkeerde kleur koordje geleverd door leverancier wat direct wordt opgepakt door Ruud. Prijs-kwaliteit verhouding goed.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 9
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    maandag 13 september 2021 In het kort Geweldige service,advies,en montage Ervaring Zeer goed en voor herhaling vatbaar
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Buiten Zonwering
    • 8
    • 10
    • 9
    • 10
    • 9
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    maandag 13 september 2021 In het kort Prima geholpen in de winkel en zeer deskundige medewerkers Ervaring Ik ben meer dan tevreden over de kwaliteit van de geleverde diensten en de gezelligheid van de medewerkers thuis bij het plaatsen van de vloeren en raambekleding.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    zaterdag 11 september 2021 In het kort Heel goed Ervaring Verkoper luistert en denkt mee
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 10
    • 9
    • 9
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    zaterdag 11 september 2021 In het kort Klantvriendelijk en ouderwetse service Ervaring Prettig en deskundig geholpen maar ook toen er een meet fout was gemaakt, dit zonder discussie, keurig opgelost werd en tot de tijd van de nieuwe plaatsing, een tussentijdse oplossing geboden hebben.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zaterdag 11 september 2021 In het kort Goede voorlichting en begeleiding om tot keuze te komen Ervaring Door christa goed voorgelicht Geen vraag was haar te veel Door haar 2 hele mooie kasten
    • Kasten op maat
    • 7
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    donderdag 9 september 2021 In het kort 100% tevreden Ervaring Mijn vrouw en ik hebben kortgeleden een appartement gekocht in Velp waar best het een en ander aan moest gebeuren. Nieuwe vloer door het hele appartement, raam decoratie, en het plaatsen van horren. Wij zijn door een toevallige ontmoeting met de heer M.Pelgrim terechtgekomen bij het gelijknamige bedrijf in Westervoort. De heer M.Pelgrim directeur van dit bedrijf heeft alle kennis in huis om je uitvoerig en kundig te informeren over de te leveren producten. Over de kennis van de medewerker/sters in de winkel en de vakmannen in dit bedrijf die de werkzaamheden bij ons hebben verricht zijn wij 100% tevreden. Niets maar dan ook niets is fout gegaan. Nog echte ouderwetse vakkundige mannen die verstand van zaken hebben en dat anno 2021 dat is echt een verademing. Wij zijn blij en raden iedereen aan indien nodig van dit vakkundige bedrijf gebruik te maken. Met vriendelijke groet, Rita en Jack Koster
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • AC Thuisin

    Beoordeling:
    donderdag 9 september 2021 In het kort Prima adviezen,komen afspraken na. Ervaring Prima advies,zowel kamer slaapkamers , Raambekleding allemaal geweldige kwaliteit. Ik kan iedereen adviseren om naar Thuisin te gaan.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Buiten Zonwering
    • 8
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    woensdag 8 september 2021 In het kort Na eerst wat tegenslag bij plaatsing toch precies waar we om hadden gevraagd. Ervaring Twee plisse horren zijn uiteindelijk keurig geplaatst. Bij de eerste poging tot plaatsen bleek er een meetfout te zijn gemaakt. Kan iedereen gebeuren uiteindelijk is alles, zonder ook maar één discussie, opgeleverd zoals wij hadden verwacht. Maar dit keer geen 10 (zoals de vorige keer)
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    dinsdag 7 september 2021 In het kort Snel en efficiënt Ervaring Het rolluik is vakkundig geïnstalleerd.
    • Buiten Zonwering
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    dinsdag 7 september 2021 In het kort Goede service Ervaring Wij hebben alles in het appartement laten doen raambekleding horren en sreens, goede service.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Buiten Zonwering
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin van Brederode

    Beoordeling:
    dinsdag 7 september 2021 In het kort 8 Ervaring Goed ontvang maar weinig personeel jammer! ik Moest lang wachten tot …. Mvg K. Negadi
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 9
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 7 september 2021 In het kort Meedenkend geweldig Ervaring Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en zijn hiermee naar Corpain't gegaan om hierover inspiratie te winnen. Ze kwamen gelijk met geweldige ideeën aan die naar onze wensen waren. Nu alles klaar is bij ons is het echt een prachtig plaatje geworden en willen we corpaint hier erg voor bedanken. Groetjes marcel en marloes
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    maandag 6 september 2021 In het kort Deskundige en enthousiaste mensen Ervaring De mensen in de winkel hebben hun uiterste best gedaan om mijn wensen om te zetten in prachtige kleuren voor mijn nieuwe interieur. Daarna is het een opeenvolging geweest van ontzorgen: het inmeten en vloer leggen/gordijnen ophangen werden keurig geregeld.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Van Dijk

    Beoordeling:
    zondag 5 september 2021 In het kort Snelle en goede levering Ervaring In de winkel prettig geholpen, levering snel en goed
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 6
    • 9
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 2 september 2021 In het kort Goed, betrouwbaar en geduldig. Ervaring Goed, betrouwbaar en geduldig en tegen een markt conforme prijs. Prettig om taken mee te doen.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging