Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1784 beoordelingen van klanten.

Creatief met Moduleo Moods

Play it your way!

Gemma Door: Gemma op 13/04/2017

Moduleo Moods

Play it your way! Wat zegt dat nou? Ter verduidelijking; we hebben het hier over een PVC vloer. Een PVC vloer van Moduleo uit de collectie Moods. En volgens Moduleo mogen wij dus ‘spelen op onze manier’ als het gaat om vloeren. Spelen met een vloer. Hoe dan? Nou, dat ontdek je hier!

110 vloerdesigns die je kan creëren uit unieke formaten steen- en houttexturen. Denk aan Chevron, of Herringbone. Luxe taal, maar zonder beeld zegt het je waarschijnlijk weinig. Dus allereerst, een beetje inspiratie:

Moduleo Moods vormen blog Thuisin

Creatieve Evolutie

Met de Moduleo Moods collectie moet je het zo zien dat je uit 10 verschillende formaten PVC, 110 verschillende vloeren kan maken. In verschillende kleuren. Door elkaar, wat jij wil. En dat bedoelt Moduleo nu met het spelen op jouw manier. Het is niet meer op de ouderwetse manier recht-toe-recht-aan in de lengte of breedte planken neerleggen. Nee, nee; de Hexagon is nu de trend (en dat is anno 2017 ook echt zo).

Moduleo noemt het de creatieve evolutie. Ik noem het briljant. Niet alleen de keuze maken in kleur, materiaal en de breedte van de plank, nu ook volledige vrijheid in vorm en met het mixen van kleuren en structuren.

Varianten

Met de Diamond variant heb je zelfs een illusie van diepte en richting door het gebruik van wit, licht hout en zwart gebruik van de vloer. Het zogenoemde 3d effect.  De vloer is op die manier de grootste blikvanger van je interieur. 

En met de Chevron vloer, de traditionele visgraatvloer, haal je het klassieke weer naar voren, met een knipoog naar de moderne tijd met de combinatie van kleuren.

Oftewel, keuzes en varianten genoeg! Voor welke zou jij gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8974215246637 op basis van 1784 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging