Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

‘Moeder Aarde’ geeft ons Nature@home voor op de muur

Natuur op je muur! Het kan écht. Hoe? Lees ’t in onze blog!

Door: Gemma op 30/11/2019

Als je een aantal van mijn vorige blogs hebt gelezen dan lijkt het alsof ik in herhaling val! Naast wandbekleding met leer van Enzo Pellini, behang van het meest fantastische Masureel, hebben we nog iets nieuws om op je muur te ‘plakken’. En jaaa, ook daar ben ik mega enthousiast over. Nature@home, wandbekleding van hout of andere natuurlijke materialen.

Thuisin Wandbekleding met natuurlijke materialen

‘Natuurlijk’

Hoe ‘natuurlijk’ wil je het hebben? Hout tegen je wand. Nu ben ik gek op hout, zoals je al wel eerder gelezen hebt. Vandaar dat ik ook over dit nieuwe product mega enthousiast ben. Even een korte uitleg over wat Nature@home nu echt is, voordat ik je helemaal influenceer met mijn enthousiasme 😉

Thuisin Wandbekleding met natuurlijke materialen

Duurzaam

Met Nature@home breng je de natuur in huis. Allemaal handgemaakte wandpanelen met speciale liefde voor bijzondere structuren en vormen. Wat het nog bijzonderder maakt is dat het resthout is. Resthout wat we niet in de haard gooien voor een beetje warmte, nope: resthout om tegen de muur te bevestigen. Mega duurzaam dus! Want dat wat Moeder Aarde ons biedt moeten we met respect behandelen en weer teruggeven voor recycling. Mooi hè die gedachte? Des te meer reden om Nature@home in huis te hebben.

Thuisin Wandbekleding van natuurlijke materialen

Meer dan alleen hout

Het leuke is dat het niet alleen hout is waar je uit kunt kiezen. Ze hebben ook panelen van schors, kokosnoot, schelpen, mosselen, Himalaya zout, mos en nog véél meer! En dat maakt Nature@home echt uniek en daarbij jouw huis speels, stijlvol, levendig, modern en verfrissend. De verschillende producten zorgen allen apart voor een andere sfeer door de kleur en het reliëf.

Thuisin Wandbekleding van natuurlijke materialen
Thuisin Wandbekleding met natuurlijke materialen
Thuisin Wandbekleding van natuurlijke materialen

Keuze maken bij Thuisin

Eigenlijk moet je gewoon eens naar de winkel gaan en de producten zien én voelen. Dan kan je het beste inschatten hoe ge-wel-dig het bij jou in huis zal staan. Keuze gemaakt en zelf niet handig? Naja, ook als je wel handig bent: onze vakmensen plaatsen de panelen graag voor je. Leuk hè, iets unieks uitzoeken en het laten fixen door een ander 😉 Ook dat is Thuisin!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.93 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging