Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1591 beoordelingen van klanten.

Verslaafd aan hout: 4 redenen waarom!

Hout in huis maakt een strak & moderne inrichting nèt iets warmer. Hoe? Gemma geeft je 4 redenen waarom!

Gemma Door: Gemma op 05/08/2019

Soms moet je het ineens gewoon toegeven. Ik ben verslaafd. Niet aan bepaalde middelen (al ben ik niet vies van een wijntje), meer aan een bepaald product. Waar sommigen helemaal losgaan op het kauwen op stenen, kantklossen of haring met slagroom, ga ik helemaal los op hout!

Nu is mijn verslaving al iets de kop ingedrukt en pas ik hout alleen toe als subtiel accent. Maar misschien is het wel interessant om te weten wáárom ik toch zo waus ben van hout. Een paar (Gemma) feitjes op rij:

1. Hout geeft warmte

Zelfs licht hout geeft warmte. Zeker als je basis heel licht is. Een licht houten vloer, of juist donker houten jaloezieën geven dan zelfs in een kil huis de warmte die stiekem iedereen wel kan gebruiken 😇

2. Hout is ‘simpel’

Hout is een gemakkelijk product waar je flink wat DIY’s (knutselprojectjes) mee kan maken. Er is een tijd geweest dat ik van alles bedacht om te maken van hout en dat de man des huizes het moest uitvoeren. Een soort Bob & Wendy met hout. Een vakjeskast, een tafel, een lamp, een kledingkast, een schommel, een speelhoek en een ledikantje. Favoriete houtsoorten zijn toch wel underlayment en steigerhout: gemakkelijk, goedkoop en als het onbewerkt is supermooi!

Trendspotting 2018 BeCe houten jaloezieën, hout
Blog hout schommel
Blog Hout speelplek
Houten jaloezieën Thuisin, hout

3. Hout voor verschillende stijlen

Hout zie je in bepaalde stijlen terugkomen. Nu combineer ik zelf graag de Scandinavische en de industriële stijl. Daar past hout natuurlijk perfect bij. Bij de Scandinavische stijl het lichte hout, zoals een licht eiken (pvc) vloer en behang van steigerhout. Bij de industriële stijl meer het ruwe hout, wat niet te glad en perfect is.

4. Hout bij Thuisin

Voor onbewerkt hout hoef je bij ons niet binnen te stappen (sorry). Wel komt het hout op je af als je in onze winkel binnen stapt. Meer het ‘nep’ hout van de pvc- of laminaatvloeren. Zo écht gemaakt, dat het eigenlijk gewoon hout is 😉. En natuurlijk de echte houten jaloezieën, in welke kleur je maar wilt.

Nu heb ik toegegeven dat mijn verslaving hout is. Heb jij ook een interieurverslaving?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8541797611565 op basis van 1591 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging