Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.

Welke kast past waar het mooist?

Een kast is een kast denk je. Alleen heeft iedere kast weer een andere functie. Lees onze blog en kom erachter welke kast je het beste waar kan plaatsen.

Door: Gemma op 18/07/2017

Kasten zijn handige uit-de-klauwen-gelopen opbergkisten. Handig om je spullen/rommel in op te bergen, je kleding op te hangen én om je administratie in te verstoppen. Dat zijn verschillende mogelijkheden om je kast voor te benutten en verschillende ruimtes om een kast te plaatsen. Waarom niet verschillende kasten gebruiken?

Draaideurkasten

Allereerst, de ‘troepjes’ van de woonkamer. Ongebruikte woonaccessoires, speelgoed van je rotzooi makende peuter. Boeken die je liever niet publiekelijk laat zien. Genoeg om achter de deuren te plaatsen. Draaideuren welteverstaan. In de woonkamer staat namelijk een op maat gemaakte kast met openslaande deuren het beste. Het modernst. Het mooist.

Hetzelfde geldt op kantoor. Kantoor in huis, of gewoon een kantoor op het kantoor (je echte werkplek). Een draaideurkast staat beter. Beter dan een schuifdeurkast, of een openkast. Die is perfect voor spullen die je wilt laten zien. Maar geef toe, die lelijke mappen verstop je toch het liefst achter een op maat gemaakte kast met mooie deuren?

Schuifdeurkasten

De schuifdeurkast is de meest ideale kast voor in je slaapkamer. De slaapkamer is vaak niet de grootste ruimte in je huis. En heb je niet een extra kamer over voor die verlangde inloopkast, dan staat de kast strak naast je bed te shinen. Dan moet hij wel op zijn mooist en zo praktisch mogelijk zijn. Laten de schuifdeurkasten dat nou zijn! Zeker als ze precies passen in de ruimte die je hebt. Met andere woorden; op maat gemaakt.

Moraal van het verhaal. Een op maat gemaakte kast is ideaal. Wat je ook wilt opbergen of verstoppen. Kies alleen wel voor de juiste kast op de goeie plek. Meer weten? Schroom niet en kom gewoon eens vrijblijvend langs in één van onze winkels.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9291139240506 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging