Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Zoveel keuzes, meningen, smaken. Maar welke kleur kies je nou?

Ben jij trendgevoelig, of ga je voor je eigen smaak? Welke kleurenkiezer ben jij?

Gemma Door: Gemma op 08/03/2019

Eigenlijk heb ik zin om zelf de kwast weer te pakken. En binnenkort ga ik dat vast weer doen. Waarom ik dat nu niet doe komt door een klein probleempje. Welke kleur verf kies ik? De kleuren van het jaar krijg je om je hoofd geslingerd. Zo zijn Spiced Honey en Quiet Clearing fantastische kleuren, maar zó ontzettend verschillend. Hoe moet je daar nou uit kiezen? En kies je nu wat een trend is, of wat bij je gevoel past? Of kijk je naar wat je hebt qua meubels en accessoires en pas je daar de kleur van je muur op aan?

Blog voorjaar kleur Stijlinge Spiced Honey met roze

Waarom die kleur?

Kleur kiezen blijft lastig. Zoveel factoren, duizenden meningen, onwijs veel smaken en niet geheel onbelangrijk: mega veel keuzes in kleuren. Nu ik daar zelf mee zit heb ik een klein onderzoekje gedaan. Want waarom kiezen we voor een bepaalde kleur? En welke kleur past dan bij je?

Flexa Spiced Honey kleur

Trendkleur

Als je trendgevoelig bent, dan is de keuze wellicht iets gemakkelijker. Dan ga je voor de tint die je overal voorbij ziet komen. Naast de ‘kleuren van het jaar’ zie je steeds meer roze naar voren komen. Niet de felle kleuren, maar meer de poeder-roze kleuren. Ook blijft grijsgroen populair en niet te vergeten: okergeel. Weet je nog de tijd dat we ons huis limegroen en paars schilderden? Dat doen we dus niet meer. Mits…

Kleur grijsgroen Homedeco

Kleur is smaak

Mits het bij je leefstijl en je inrichting past. Want kleur blijft een smaak. Wil je helemaal niet meegaan in de laatste trends, maar kies jij op gevoel? Dan kan limegroen prima, want limegroen staat voor een nieuw begin. Een frisse start met een fris groen. Ben je creatief en een tikkeltje mysterieus? Dan is paars echt de tint die bij je past. Dus ook al zijn ze niet meer ‘modieus’, een kleur kan je ook kiezen als deze bij je gevoel past.

Kleur paars Flexa Pure Real Peony

Gewoon uitproberen

En of je nu meegaat met de trend of kijkt naar wat bij je past. Je kan het beste toch gewoon uitproberen. Dat kan klein met de kleurenkaarten van onze winkel of met de diverse kleurentesters. Of groots door gewoon maar eens een litertje of 2 te kopen en te rollen.

Welke kleurenkiezer ben jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging