Raamdecoratie

Een belangrijk onderdeel in ons interieur is de raamdecoratie. Wij hebben een uitgebreide collectie raamdecoratie, in vele verschillende kleuren en uitvoeringen. Denk aan duettes, plissés, horizontale (houten) jaloezieën, lamellen, shutters, multishades en rol-, paneel- en vouwgordijnen.

Ruime collectie raamdecoratie

Raamdecoratie is een sfeervolle oplossing voor ramen in je gehele woning. Zo biedt raambekleding zonwering, geeft het de nodige privacy en isoleert het waar nodig. Met raamdecoratie in de woonkamer kan je met licht spelen in je kamer, terwijl je met raamdecoratie in je slaapkamer het donkerder maakt, voor meer rust.

Wij hebben een uitgebreide collectie raamdecoraties, in vele verschillende kleuren, uitvoeringen én merken. Denk daarbij aan merken als Luxaflex, LOOKin, Inside Blinds en Thuisin. Ben je benieuwd waar je aan moet denken bij raamdecoratie? Bekijk dan onze informatievideo. Of kom langs bij de Thuisin winkel bij jou in de buurt.

Collectie
Duettes / honingraat

Duettes zijn plissés met een dubbele laag stof wat de plissé duette een isolerend en geluiddempend effect geeft.

Meer weten Offerte aanvragen
Plissés

De decoratieve plissés zijn gemaakt van een gevouwen stof die als een harmonica kan uittrekken en samenvoegen.

Meer weten Offerte aanvragen
Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën bestaan uit aluminium lamellen die kunnen kantelen om de lichtinval te reguleren.

Meer weten Offerte aanvragen
Houten jaloezieën / Blinds

Houten jaloezieën / Blinds hebben een warme uitstraling en ze zijn functioneel en sfeervol.

Meer weten Offerte aanvragen
Lamellen / Verticale jaloezieën

Lamellen zijn verticale panelen en behoort tot één van de bekendste raamdecoratie producten.

Meer weten Offerte aanvragen
Multishades / Duo-rolgordijnen

Een multishade bestaat uit transparante en niet-transparante banen die langs elkaar te schuiven om lichtinval te bepalen.

Meer weten Offerte aanvragen
Rolgordijnen

Rolgordijnen, de meest populaire vorm van raamdecoratie, zijn er in talloze maten, kleuren en dessins.

Meer weten Offerte aanvragen
Shutters

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen die aan de binnenkant van het raam worden aangebracht.

Meer weten Offerte aanvragen
Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn zeer decoratief met hun specifieke uitstraling geven ze extra warmte in de ruimte.

Meer weten Offerte aanvragen
Paneelgordijnen

Paneelgordijnen bestaan uit grote panelen die strak hangen en langs elkaar kunnen schuiven.

Meer weten Offerte aanvragen
Veelgestelde vragen
 • Hoe meet ik het juiste formaat voor mijn raamdecoratie?

  Voor de maatvoering zijn diverse dingen van belang. Wil je bijvoorbeeld dat je raamdecoratie op de dag of in de dag wordt gemonteerd? Wij raden altijd aan om de maten op te laten nemen door een vakspecialist. Op die manier weet je 100% zeker dat de raamdecoratie na de montage perfect passend is. Wij helpen je hier uiteraard graag bij. Bel ons gerust om een inmeet-afspraak te maken. Hier vind je een overzicht van winkels bij jou in de buurt.

 • Voldoet jullie raamdecoratie aan het Kindveilig-keurmerk?

  Jazeker!

  Sinds 2015 zijn er verscherpte Europese richtlijnen waaraan raamdecoratie moet voldoen. De raamdecoratie moet voorzien zijn van een kindvriendelijke bediening. Dit betekent dat bedieningskoorden of –kettingen zodanig geconstrueerd moeten zijn dat bij een bepaald gewicht de zaak blokkeert waardoor kinderen niet verstrikt kunnen raken in koorden of kettingen. Hiertoe ontwikkelde Luxaflex het zogenaamde Smartcord dat voldoet aan de richtlijn.

 • Hoe werkt de LiteRise bediening?

  Met het LiteRise systeem zijn geen koorden of kettingen nodig. Aan de onderbak, de kunststof onderkant van de raamdecoratie, zit een ‘handvat’ waarmee je via een speciaal mechanisme het geheel met een lichte beweging (light rise) omhoog laat gaan.

Meer over raamdecoratie

Thuisin raamdecoratie

Bij Thuisin hebben we een ruime keuze raamdecoratie, voor iedere kamer in je woning. Een uitgebreide collectie raambekleding, in vele verschillende kleuren en uitvoeringen. Denk aan duettes, plissés, horizontale (houten) jaloezieën, lamellen, shutters, multishades en rol-, paneel- en vouwgordijnen. Raamdecoratie voor in je woonkamer, slaapkamer, keuken en zelfs je badkamer.

Zonwering & privacy

Naast de sfeervolle toevoeging is raamdecoratie ook ideaal als het gaat om zonwering en privacy. Je hebt degelijke aankleding voor je ramen, die je zon filteren of het zelfs je kamer verduisteren. Je hebt verschillende keuzes in stoffen of materialen, zodat je zelf kan spelen met het licht.
In de woonkamer heb je liever wel licht, alleen ben je meer gesteld op je privacy. Daar is raamdecoratie zeer geschikt voor. Op je slaapkamer heb je meer behoefte aan het verduisterende effect van je raambekleding. Dat kan met dikkere stoffen of bet (houten) jaloezieën.

Meten & monteren

Heb je de raamdecoratie gevonden die bij jou en je woning past? Laat dan de maten opmeten door onze vakmannen. Zij zien precies of en hoe de gekozen raamdecoratie het beste past voor het raam. Wil je de montage op de dag of in de dag? Mogelijkheden waar je zelf niet snel aan denkt en die zelf niet altijd precies kunt uitvoeren. Onze vakmannen wel. Zo ben je gegarandeerd van raamdecoratie op maat wat strak voor je ramen hangt. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Kindveiligheid

Wanneer er sprake is van bedieningskoorden bij onze raamdecoratie dan zijn deze kindveilig, in overeenstemming met Europese richtlijnen waaraan raamdecoratie moet voldoen. Het betekent dat bedieningskoorden zodanig geconstrueerd zijn, dat bij een bepaald gewicht de zaak blokkeert waardoor kinderen niet verstrikt kunnen raken in koorden of kettingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,4 op basis van 566 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, marmoleum, tapijt & vinyl) en kasten op maat. Kom naar onze winkel voor advies en informatie over onze producten!

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging