Slimme raamdecoratie powered by MotionBlinds

Het kan echt! Raamdecoratie dat elke ochtend vanzelf opent en aan het einde van de dag automatisch sluit. Dat zorgt niet alleen voor een perfecte lichtinval de hele dag door, het draagt ook bij aan een prettig klimaat in je huis. Bijkomend pluspunt is dat het op deze manier van buitenaf lijkt alsof er iemand thuis is, dus kan je je huis met een gerust hart verlaten.

Slimme raamdecoratie

Stel je voor, net voordat je wekker gaat, opent jouw raamdecoratie in de slaapkamer vanzelf op de stand waarmee jij wilt ontwaken. Of terwijl jij nog geniet op het terras in de stad en het later wordt dan verwacht, de jaloezieën in de woonkamer zichzelf sluiten. En dan hebben we het nog niet eens over het openen en sluiten van de rolgordijnen terwijl jij ergens op een strand ligt te genieten van je welverdiende vakantie. Of dat de zon schijnt en je raamdecoratie sluit zich automatisch tot de helft van je raam.

Dat is allemaal mogelijk met de LOOKin slimme raamdecoratie, aangedreven door MotionBlinds. En voordat je denkt dat er bekabeling hiervoor aangelegd moet worden; dat hoeft dus niet! In de raamdecoratie zijn batterijmotoren geïntegreerd die via USB-C oplaadbaar zijn. Het laadsnoer wordt er natuurlijk bij geleverd. Hoe handig is dat? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou, kom dan naar onze winkel!

Kom langs in de winkel
Automatische raamdecoratie van Thuisin LOOKin motion

Hoe werkt het?

De gemotoriseerde raamdecoratie wordt draadloos geïnstalleerd en eenvoudig aangesloten op je (slimme) woning. Je kan de raamdecoratie op drie manieren bedienen;

  1. Via een app op je smartphone, tablet of pc
  2. Handmatige via een ketting, de raamdecoratie komt automatisch in beweging
  3. Met een afstandsbediening, waarmee je eenvoudig één of meerdere producten tegelijk bedient


Hoe werkt het opladen?

In de slimme raamdecoratie zijn oplaadbare batterijen geïntegreerd die je met een speciale, 3 meter lange, USB-C kabel supersnel kunt opladen. Als het rode lampje bij de motor brandt is het tijd om te laden. Maak je gebruik van bediening via de app, ook daarin is zichtbaar wanneer de raamdecoratie opgeladen mag worden. En dat laden hoef je zelden te doen. Beetje afhankelijk van hoeveel gebruik je ervan maakt, maar denk bij een gemiddeld gebruik aan één of twee keer per jaar. Dat is heel goed te doen!

Automatische raamdecoratie van Thuisin LOOKin motion

Uit welke slimme raamdecoratie kan ik kiezen?

Allemaal leuk en aardig, je wilt natuurlijk gewoon weten uit welke producten je kan kiezen als je voor LOOKin slimme raamdecoratie kiest. Logisch! Je mag denken aan multifunctionele dupligordijnen met een top down bottom up systeem. Of heb je liever houten jaloezieën, echte tijdloze klassiekers in verschillende lamelbreedtes? Dat kan en dat geldt overigens ook voor aluminium jaloezieën. Kies je in de slaapkamer voor slimme rolgordijnen? Ook dat kan! En alle producten hebben een ruime keuze in kleuren en dessins.

Bij de slimme dupligordijnen, houten- en aluminium jaloezieën en rolgordijnen is de handmatige bediening standaard inbegrepen. Het is niet mogelijk de handmatige bediening weg te laten. Geloof ons, dat wil je ook niet want het is een waardevolle toevoeging. Deze werkt altijd, ook als je je telefoon niet bij de hand hebt!


Automatische raamdecoratie van Thuisin LOOKin motion

Veiligheid en energiebesparend

Met LOOKin slimme raamdecoratie van Thuisin haal je een stukje veiligheid in huis. Doordat de raamdecoratie automatisch opent en sluit en vanaf iedere locatie kan worden bediend, is het van buitenaf nooit te bekijken of er iemand thuis is. Je huis ziet er altijd bewoond uit, ook als je met vakantie bent.

Veiligheid staat altijd voorop. De slimme raamdecoratie is ook nog eens uiterst veilig voor kinderen. Dat betekent dat de kettingen voor de handmatige blokkeren bij een bepaald gewicht waardoor voorkomen wordt dat kinderen verstrikt raken in de ketting.

Ook nog energiebesparend!

Om het klimaat binnenshuis perfect te regelen, kan je met LOOKin slimme raamdecoratie ook energie besparen. Zeker wanneer je de elektrische raamdecoratie verbindt met slimme ecosystemen. Daarnaast kan je kiezen voor energiebesparende duplistoffen. Deze zijn niet alleen gemaakt van duurzaam materiaal, ze hebben ook het EU-energielabel van A+. Dat betekent dat ze, afhankelijk van het gebruik, het energieverbruik met een kwart verminderen. Waar wacht je nog op?

Automatische raamdecoratie van Thuisin LOOKin motion

Smart Home systemen

De slimme raamdecoratie van LOOKin werkt ook heel goed samen met andere smart home systemen als bijvoorbeeld Google, Alexa en SmartThings. Maak je al gebruik van één van deze systemen dan installeren wij de MotionBlinds Wi-Fi Bridge voor je, zodat elke connectie met een systeem soepel verloopt.

Als je één van bovenstaande systemen al in gebruik hebt, dan kan je ook de LOOKin raamdecoratie met je stem bedienen. 'Goedemorgen dupligordijnen, ga eens open!'

En weet je dat Thuisin de slimme raamdecoratie ook kan aansluiten op andere slimme apparaten zoals deurbellen, sloten en camera's? Veiliger kunnen we het niet maken. Dat je hier meer over wilt weten, dat begrijpen wij volledig. Kom langs of maak een afspraak, wel zo makkelijk!

Maak een afspraak

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Nee! Thuisin installeert Lookin-motion zonder bekabeling. Dat komt omdat er batterijmotoren zijn geïntegreerd die draadloos en via een kabel op te laden zijn. Handig he? Heb je liever elektrische raamdecoratie zonder tussentijds opladen, vraag ernaar in onze winkel!

Slimme elektrische raamdecoratie. Raamdecoratie dat vanzelf opent en sluit en makkelijk te installeren is. Meer weten? Kom naar onze winkel!

Standaard kan je elk product met de hand bedienen door een ketting. Daarnaast kan je de raamdecoratie van LOOKin- motion bedienen met een afstandsbediening of volledige automatisch aansturen via een app op je smartphone, tablet of pc. En dit is echt heel eenvoudig. Jij kan het zeker!

Inclusief gemak van elektrisch bedienbare raamdecoratie kan je kiezen uit multifunctionele dupligordijnen, verschillende soorten jaloezieën en rolgordijnen. En wat je ook kiest; de keuze is groot in soort stof, kleur en dessin!

Meer weten over LOOKin slimme raamdecoratie?

Neem contact met ons op
Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen