Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1549 beoordelingen van klanten.

Rolgordijn op maat maken

Je rolgordijn op maat maken laat je doen door Thuisin. Wij zorgen ervoor dat je rolgordijn precies past voor je ramen en/of deuren. Onze adviseurs komen bij je thuis om de maten exact op te meten, zodat jij kan genieten van rolgordijn op maat.

Rolgordijn op maat maken

Geen zin in zelf te knippen in je rolgordijnen? Laat dan je rolgordijn op maat maken door Thuisin. Rolgordijnen is de meest gekozen raamdecoratie in Nederlandse huishoudens. Het is een simpele en toch mooie oplossing voor al je ramen in je gehele woning. Rolgordijnen zijn sfeervol, het biedt je privacy, geeft de nodige zonwering en isoleert je woning of het nu koud of warm is. Met rolgordijnen in de woonkamer, hal of keuken heb je een goede manier van zonwering en privacy. Rolgordijnen op je slaapkamer is een perfecte manier om te verduisteren.

Een rolgordijn op maat maken is wel een vereiste om volledig te genieten en te profiteren van je rolgordijnen. Wij van Thuisin zorgen er dan ook voor dat je rolgordijnen precies passen voor je ramen. Geen standaard afmetingen waar je net een paar centimeter te kort komt. Of juist net iets te groot en je zelf de schaar moet pakken om het passend te maken. Zonder kiertjes, zonder teveel stof: gewoon passend. Dat zijn de op maat gemaakte rolgordijnen van Thuisin.

Rolgordijnen inmeten

Thuisin komt bij jou thuis om je ramen en deuren voor je rolgordijnen op te meten. Je kan kiezen voor rolgordijnen in- of op de dag. Je voorkeur kan je doorgeven aan de adviseur die bij je thuis komt. Na het opmeten bestellen wij je gekozen rolgordijnen en komen wij op een afgesproken tijdstip deze zo strak mogelijk monteren. Zo weet je zeker dat de rolgordijnen die je hebt gekozen ook echt het rolgordijn op maat is.

Speciale afmetingen rolgordijn laten maken

Welke afmeting of vorm je raam ook heeft, Thuisin heeft een passende oplossing voor je rolgordijnen. Zelfs voor ronde en schuine ramen. Vraag naar alle mogelijkheden van aparte vormen van je raam of ramen in onze winkel.

Rolgordijn varianten

Bij Thuisin kan je je rolgordijn op maat laten maken. Deze rolgordijnen zijn in verschillende stoffen te verkrijgen. Verduisterend, wat ideaal is voor op je slaapkamer. Transparant voor als je voldoende licht in huis wilt hebben. Met semi-transparante raamdecoratie heb je licht in huis en de nodige privacy.

Naast de gewone rolgordijnen hebben wij ook multishades in onze collectie. Deze multishades, ook wel duo-rolgordijnen genoemd, hebben een dubbele laag stof die in banen over elkaar heen vallen. De achterkant is transparant en de voorkant verduisterd. Zo kan je spelen met je rolgordijnen met het licht en de privacy.

Al deze stoffen zijn op maat te verkrijgen. Of je ramen of deuren nu extreem hoog of breed zijn, wij maken alle opties precies op maat.

Wij hebben een uitgebreide collectie rolgordijnen, in vele verschillende kleuren, uitvoeringen én merken. Denk daarbij aan merken als Luxaflex®, LOOKin, Inside Blinds en Thuisin.

Kijk hier voor onze totale collectie rolgordijnen, of kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging