Luxaflex® raamdecoratie

Bij Thuisin hebben wij een groot assortiment van het merk Luxaflex®. Voor iedereen is er genoeg te kiezen, kom daarom gerust eens langs bij één van onze winkels.

Luxaflex® raamdecoratie

Bij Thuisin hebben wij een uitgebreide keuze in raamdecoratie. Luxaflex® is een merk die iedereen wel kent en een brede doelgroep aanspreekt. Met handgemaakte producten en oog voor veiligheid kunnen zij van elk raam iets moois creëren. Daarnaast zijn zij continue bezig om niet alleen prachtige raamdecoratie, maar ook de perfecte bediening ervan te maken!

Luxaflex® begon in 1951 met de horizontale jaloezieën van aluminium die je nog steeds kan vinden in onze winkels. Vanaf daar zijn ze nieuwe producten blijven ontwikkelen zoals de Duette® shades en de Facette® shades. De producten worden met de hand gemaakt, ontworpen op veiligheid en zorgen ervoor dat jij op een natuurlijke manier energie bespaart. Door de jaren heen is Luxaflex® ook met steeds meer kleuren en dessins gekomen, hierdoor wordt jou interieur nog meer eigen.

MegaView®

Luxaflex® heeft voor jaloezieën ook een speciaal systeem bedacht. Door een speciale constructie ‘plakken’ de lamellen in horizontale stand per twee bij elkaar, waardoor er nog meer licht doorheen komt. Extra zicht naar buiten, lichtinval en privacy wordt allemaal gecreëerd met MegaView®.

Powerview®

Luxaflex® heeft onlangs ook een Hub (Powerview®) op de markt gebracht. Dit apparaatje zorgt er niet alleen voor dat jij  vanaf de bank je raamdecoratie kan bedienen, maar ook wanneer jij op vakantie bent toch de gordijnen open en dicht gaan! Dit apparaat is te bedienen via een App op je smartphone of tablet.

Kom gerust eens kijken bij een van onze Thuisin winkels bij jouw in de buurt om de producten van Luxaflex® te zien, te proberen en te kijken welk product iets aan jouw interieur toevoegt.

Collecties

  • Plissé® Shades
  • Horizontale Jaloezieën®
  • Twist® Shades
  • Roman® Shades
  • Verticale Jaloezieën®
  • Rolgordijnen®
  • Duette® Shades
  • Silhouette® Shades

Wil je meer zien van de collecties van Luxaflex? Kom gerust een langs in een van onze winkels.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging