Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1400 beoordelingen van klanten.

Luxaflex® raamdecoratie

Bij Thuisin hebben wij een groot assortiment van het merk Luxaflex®. Voor iedereen is er genoeg te kiezen, kom daarom gerust eens langs bij één van onze winkels.

Luxaflex® raamdecoratie

Bij Thuisin hebben wij een uitgebreide keuze in raamdecoratie van het merk Luxaflex®. Luxaflex® is een merk die iedereen wel kent en een brede doelgroep aanspreekt. Met handgemaakte producten en oog voor veiligheid, kunnen zij van elk raam iets moois creëren. Daarnaast is Luxaflex® continue bezig om niet alleen prachtige raamdecoratie, maar ook de perfecte bediening ervan te maken!

Luxaflex® begon in 1951 met de horizontale jaloezieën van aluminium die je nog steeds kan vinden in onze winkels. Vanaf daar zijn ze nieuwe producten blijven ontwikkelen zoals de Duette® shades. De producten worden met de hand gemaakt, ontworpen op veiligheid en zorgen ervoor dat jij op een natuurlijke manier energie bespaart. Door de jaren heen is Luxaflex® ook met steeds meer kleuren en dessins gekomen, hierdoor wordt jouw interieur nog meer eigen.

Collecties raamdecoratie van Luxaflex®

Horren

Naast de collectie raamdecoratie, heeft Luxaflex® ook horren. Een hor is ideaal tegen vliegen en muggen in huis. Ze hebben horren voor je ramen en deuren, in verschillende opties.

Wil je meer zien van de collecties van Luxaflex? Kom gerust een langs in een van onze winkels.

MegaView®

Luxaflex® heeft voor jaloezieën ook een speciaal systeem bedacht. Door een speciale constructie ‘plakken’ de lamellen in horizontale stand per twee bij elkaar, waardoor er nog meer licht doorheen komt. Extra zicht naar buiten, lichtinval en privacy wordt allemaal gecreëerd met MegaView®.

Powerview®

Luxaflex® heeft ook een Hub (Powerview®) op de markt gebracht. Dit apparaatje zorgt er niet alleen voor dat jij vanaf de bank je raamdecoratie elektrisch kan bedienen, maar ook wanneer jij op vakantie bent toch de gordijnen open en dicht gaan! Dit apparaat is te bedienen via een App op je smartphone of tablet.

Kom gerust eens kijken bij een van onze Thuisin winkels bij jouw in de buurt om de producten van Luxaflex® te zien, te proberen en te kijken welk product iets aan jouw interieur toevoegt.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging