Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.

Haal het museum in huis met Eijffinger

Nu we niet naar het museum kunnen, halen we het museum in huis. Kan met de nieuwe behangcollectie van Eijffinger.

Door: Gemma op 09/01/2021

Hoe jammer het ook is, we zitten nog wel even aan huis gekluisterd. Naast dat je op dit moment onze winkel niet kunt bezoeken, is er ook al heel lang geen mogelijkheid meer om naar je favoriete restaurant te gaan. Of een avondje bios met een flinke bak popcorn. Zelfs culturele dingen zijn geschrapt van je lijstje. Een bezoekje aan de supermarkt is praktisch, maar of je daar nu nou zoveel inspiratie van krijgt. Om je toch iets van cultuur te laten zien, hebben we behang. Het behang van Eijffinger en dan specifiek de museumcollectie. Zo kom je toch nog een beetje in het museum. Je haalt het museum gewoon in huis. Appeltje-eitje. Of bloemetje-vlinders om het over kunst te hebben.

Eijffinger museum behang

Kunst en mode

Met alle collecties van Eijffinger weet je zéker dat je iets te geks in huis haalt. Zo ook met deze museumcollectie. Kunst en mode in een mengelmoes om van jouw interieur een meesterwerkje te maken.

Eijffinger museum behang

Kleuren en printen

Diepe en intense kleuren tot aan poedertinten. Alles wat je in een museum kunt tegenkomen qua kleur, zie je op ’t behang. Want de kleur is niet het belangrijkste, het zijn de prints. Bloemen, vogels en vlinder. Maar ook rib- en stofstructuren: alles om de mode (kunst) naar voren te laten komen.

Eijffinger museum behang

Pronkstuk in je huis

De collectie heeft wel een echte chique look en past prima in een klassieke inrichting. Maar door het te combineren met stoere kleuren en meubels, staat het ook niet vreemd in een andere woonstijl. Ligt er precies aan voor welk behang je kiest en hoe ‘groots’ je het aanpakt. Loop door je eigen museum in huis met deze collectie. Dat wil iedereen toch wel een keer. Als je dan weer je vrienden en familie in huis mag uitnodigen, dan heb je je eigen pronkstuk om te laten zien. Doe je goed!

Eijffinger museum behang
Eijffinger museum behang
Eijffinger museum behang

Behang bij je thuis

En oja, mocht je denken: hoe kom ik aan het behang? Je kan altijd bellen met de winkel bij je in de buurt om een behangboek te lenen. Die brengen we langs, of je haalt ‘m op dat (wat mogelijk is). Behang kunnen we altijd voor je bestellen, ook in deze tijd!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9294647323662 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging