Haal het museum in huis met Eijffinger

Eijffinger Museum behang

Als we niet naar het museum kunnen, halen we het museum in huis. Kan met de nieuwe behangcollectie van Eijffinger.

Museum in huis

Mocht er ooit weer een tijd komen dat we onze culturele uitstapjes moeten missen, heeft Thuisin wel een oplossing. Want om cultuur te zien, hebben we behang. Het behang van Eijffinger en dan specifiek de museumcollectie. Je haalt het museum gewoon in huis. Appeltje-eitje. Of bloemetje-vlindertje om het over kunst te hebben. Ook ideaal natuurlijk als je van de klassieke stijl bent. Of gewoon een statement in je kamer wilt.

Eijffinger Museum behang
Eijffinger Museum behang
Eijffinger Museum behang

Kunst en mode

Met alle collecties van Eijffinger weet je zéker dat je iets te geks in huis haalt. Zo ook met deze museumcollectie. Kunst en mode in een mengelmoes om van jouw interieur een meesterwerkje te maken.

Inspiratie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Eijffinger Museum behang

Kleuren en printen

Diepe en intense kleuren tot aan poedertinten. Alles wat je in een museum kunt tegenkomen qua kleur, zie je op ’t behang. Want de kleur is niet het belangrijkste, het zijn de prints. Bloemen, vogels en vlinders. Maar ook ribcord en andere textiele stofstructuren: alles om de mode (kunst) naar voren te laten komen.

Eijffinger Museum behang

Pronkstuk in je huis

De collectie heeft wel een chique look en past prima in een klassiek interieur. Maar door luxueus behang te combineren met stoere kleuren en meubels, staat het ook niet vreemd in een andere woonstijl. Ligt er aan voor welk behang je precies kiest en hoe ‘groots’ je het aanpakt.

Loop door je eigen museum in huis met deze collectie. Dat wil iedereen toch wel een keer. Als je dan je vrienden en familie thuis uitnodigt, dan heb je je eigen pronkstuk om te laten zien. Doe je goed!

Behang bij je thuis

En oja, mocht je denken: hoe kom ik aan het behang? Kom naar de winkel, daar ligt het museum behangboek van Eijffinger voor je klaar. Neem het boek mee naar huis, of oriënteer je op je gemak in de winkel. Heb je je droombehang gevonden, dan bestellen we 'm voor je!

Zelf niet handig met het plakken? Dan kijken we wat mogelijk is qua behangservice. Al met al heb jij straks gewoon een pronkstuk van behang in je kamer!

Bezoek één van onze winkels
Karin
Geschreven door
Karin

De fantastische wereld van interieur, woontrends, design klassiekers en innovatieve producten is? Verrassend, zorgt voor comfort, maakt je leven leuker! Laat je vermaken, lees de blogs en pluk er de leukste, beste, duurzame of meest toekomstgerichte producten uit. Net als uit een bonbondoosje met erin de mooiste creaties om bij weg te smelten, hmmm. Welke blog laat jou smelten voor iets moois in je interieur?

Lees meer over Karin