Luxaflex® Buitenzonwering

Ben jij op zoek naar buitenzonwering die aansluit op jouw wensen? Naast het praktische aspect van buitenzonwering, zoals het creëren van schaduw, is het ook belangrijk dat de esthetiek van de buitenzonwering bij jouw huis past. Wil je bijvoorbeeld sfeervolle markiezen om de charme van je huis te behouden, of juist screens zodat je de moderne uitstraling niet verliest? Ontdek het prachtige assortiment van Luxaflex® Buitenzonwering om jouw schaduwplekjes in stijl te creëren.

Luxaflex® Buitenzonwering: optimaal comfort en stijlvolle bescherming

Het belang van buitenzonwering

Het hebben van buitenzonwering is een heerlijke luxe. Je kunt op de warme dagen schaduwplekken creëren in je tuin of voortuin en houdt tegelijkertijd ook je binnenruimte fris. En dan ontdek je al gauw Luxaflex®. Ze hebben een ontzettend ruim assortiment aan tig verschillende opties voor jouw buitenzonwering. Denk aan screens, knikarmschermen, markiezen of rolluiken; Luxaflex® heeft het allemaal. Wil je nóg meer luxe? Dan zijn de elektrische buitenzonweringen top voor jou.

Wil je alles weten over buitenzonwering?

Voordelen van Luxaflex® Buitenzonwering

Vraag jij je af wat nou exact de voordelen zijn van Luxaflex® Buitenzonwering? Wij hebben ze voor je opgesomd.

Efficiënte warmtewering

Het biedt effectieve bescherming tegen de hitte en zonnestralen. Hierdoor blijft de binnentemperatuur in huis altijd koeler dan de buitentemperatuur. Zo heb je een frisse toevluchtsoord wanneer het buiten net iets te heet wordt.

Bescherming tegen UV-stralen

Niet alleen geeft buitenzonwering jou schaduw, maar beschermt ook jouw interieur tegen UV-stralen. Hierdoor blijven jouw meubels, raamdecoratie, gordijnen en vloeren in hun prachtige kleur behouden.

Energiebesparing door temperatuur regulatie

Buitenzonwering helpt jou energie te besparen doordat je met Luxaflex® Buitenzonwering de hitte buiten houdt en jouw airco binnen dan minder hard hoeft te werken. Dit zorgt niet alleen voor lagere energiekosten, maar helpt jou ook met jouw groene voetafdruk.

Materialen en duurzaamheid

Hoogwaardige stoffen en materialen

Luxaflex® maakt bij het ontwikkelen van hun buitenzonwering gebruik van hoogwaardige stoffen, zodat jouw markiezen of knikarmschermen bestand zijn tegen dagelijkse invloeden zoals regen of uv-straling. De sterke materialen zorgen ervoor dat het waterbestendig is en de kleur niet vervaagt. Zo kun jij extra lang genieten van jouw prachtige buitenzonwering.

Weerbestendigheid en lange levensduur

De buitenzonwering is vanaf het ontwerp al doordacht. Zo wordt er niet alleen rekening gehouden met bijvoorbeeld weersbestendigheid. Denk aan waterbestendige doeken, maar ook sterke constructies die zijn opgewassen tegen wind. Dat garandeert een lange levensduur. Dat noemen wij nog eens zorgeloos genieten!

Designopties en esthetiek

Luxaflex® Buitenzonwering is niet alleen populair om de vele praktische aspecten, maar ook om de veelzijdige designopties. Jij kunt exact de buitenzonwering samenstellen waar jij van droomt.

Diverse kleuren

Heb jij een prachtig wit huis en gaat jouw voorkeur daarom uit naar zwarte screens? Of woon jij in een mooie oude boerderij en wil je graag de deze uitstraling behouden door de charme van markiezen toe te voegen? Het kan allemaal. Welke kleur jij ook wenst; het kan allemaal.

Aansluiting bij verschillende architecturale stijlen

Elke woning, elk appartement, villa, winkel, restaurant of kantoorpand kent eigen specifieke behoeften. Heb jij bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning maar mis je een beetje charme en heb je niet per se schaduwplekken nodig? Dan zijn markiezen perfect voor jouw wensen. Maar wil jij juist schaduwplekken met een moderne uitstraling, dan kies je voor knikarmschermen. Zo is er voor elk huis geschikte buitenzonwering te vinden.

Wil jij jouw eigen Luxaflex® Buitenzonwering samenstellen?

Maatwerk en personalisatie

Wanneer jij jouw buitenzonwering hebt gekozen die naadloos op jouw wensen aansluit, is het aan ons de taak om te zorgen dat alles netjes op maat wordt gemaakt.

Op maat gemaakte oplossingen

Wij bieden de service om jouw droom Luxaflex® Buitenzonwering op maat te maken. Onafhankelijk van de maat van jouw ramen of de vorm. Jij hoeft je letterlijk om niets druk te maken; wij meten alles op en zorgen dat het veilig gemonteerd wordt.

Wil jij weten welke optie het best bij jouw dubbeltuindeuren, kiepraam of schuifpui?

Geautomatiseerde en slimme systemen

Een ontzettend luxe uitvoering van de Luxaflex® Buitenzonwering is de elektrische uitvoering. Het maakt je leven een stukje makkelijker.

Elektrische bedieningsopties

Elektrische buitenzonwering geeft jou de mogelijkheid om jouw zonwering moeiteloos te openen en te sluiten met elektronische bedieningsopties. Of het nu via een afstandsbediening, smartphone-applicatie of geautomatiseerde programma's is, je hebt de flexibiliteit om de zonwering aan te passen aan jouw wensen. Je kunt ervoor kiezen om met één druk op de knop de zonwering omhoog te brengen voor meer natuurlijk licht of naar beneden te laten voor schaduw en privacy. Hiermee ervaar je het ultieme gemak en de volledige controle over jouw buitenzonwering, simpelweg met een afstandsbediening of een tik op jouw smartphone.

Ben jij benieuwd naar de vele mogelijkheden van elektrische buitenzonwering?

Installatie en onderhoud

Professionele installatie

Over de installatie van jouw op maat gemaakte buitenzonwering hoef jij je geen zorgen te maken. Onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes wordt gemonteerd, of het nu screens, rolluiken of elektrische markiezen zijn.

Tips voor onderhoud en reiniging

Het is belangrijk om jouw buitenzonwering regelmatig te onderhouden en schoon te maken. Hierdoor ziet jouw buitenzonwering er niet alleen tiptop uit, zo blijft deze ook langdurig optimaal functioneren.

Om jouw buitenzonwering goed te onderhouden, is het verstandig deze regelmatig te inspecteren op eventuele schade. Natuurlijk is een schoonmaaksessie ook een verwennerij voor jouw buitenzonwering. Voor een grondige reiniging gebruik je een milde zeepoplossing en een zachte doek, spoel je ze af en laat je ze volledig drogen. Houd het mechanisme gesmeerd en vermijd agressieve schoonmaakmiddelen om schade te voorkomen.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Je kunt pas echt zorgeloos genieten van jouw buitenzonwering als je weet dat het veilig en betrouwbaar is. Luxaflex® streeft naar veiligheid en betrouwbaarheid met de volgende aspecten:

Veiligheid voor kinderen en huisdieren

Veiligheid voor kinderen en huisdieren is van het grootste belang bij het gebruik van buitenzonwering. Daarom kun jij bijvoorbeeld kiezen voor koordloze bediening zodat er geen nieuwsgierig handjes of pootjes aan kunnen trekken. Wij zorgen ervoor dat de buitenzonwering veilig wordt geplaatst, maar het is wel van belang dat jij jouw buitenzonwering goed onderhoud zodat je bijvoorbeeld roest vermijd.

Wind- en stormbestendigheid

De Luxaflex® buitenzonwering is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals outdoor stoffen voor markiezen en rolluiken, en aluminium voor een knikarmscherm. Hierdoor zijn ze bestand tegen hevig weer. Wat ook een geweldige functie is, is de elektrische bediening die reageert op het weer.

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Luxaflex® buitenzonwering onderscheidt zich door zijn nadruk op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie, met hoogwaardige materialen en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen. Ze bieden maatwerkoplossingen en uitstekende klantenservice, inclusief geautomatiseerde technologieën voor gemak en comfort.


Dat kan, mits je echt heel handig bent. Zie je dit niet zitten, dat is heel begrijpelijk. Wij helpen je graag met het monteren van jouw Luxaflex® buitenzonwering, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw buitenzonwering veilig en correct wordt geïnstalleerd. Ontdek onze zorgeloze montageservice!

De gemiddelde levensduur van Luxaflex® buitenzonwering is doorgaans tussen 10 tot 15 jaar, afhankelijk onderhoud en blootstelling aan weersinvloeden. Een professionele installatie en regelmatig onderhoud kunnen de levensduur verlengen.

Luxaflex® biedt geautomatiseerde bedieningsopties zoals elektrische motoren, zon- en weersensoren, en integratie met smart home-systemen voor hun buitenzonwering, waardoor gemakkelijke en slimme bediening mogelijk is. Vraag ons naar alle mogelijkheden.


Meer weten over Luxaflex® Buitenzonwering?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen