Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.

Betonlook PVC vloeren

Strak, stoer en geheel praktisch. Dat zijn onze betonlook pvc vloeren.

Betonlook pvc vloer

Een strakke vloer, die lijkt op een gietvloer? Dat is onze betonlook pvc vloer. Gelegd in een rol, in stroken of tegels. In vele verschillende (grijs)tinten met een wisselend patroon. Met onze collectie pvc vloeren in betonlook creëer je op een gemakkelijke manier een stoere en strakke uitstraling voor op je vloer. PVC vloer betonlook is de perfecte basis voor een modern interieur. Wil je de hele collectie zien? Kom dan naar een winkel bij jou in de buurt.

Alles wat je wilt weten over betonlook PVC

Alle voordelen van een betonlook PVC vloer

  • Een PVC betonlook vloer lijkt één geheel, nauwelijks te onderscheiden van echt beton – mits je dit door een Thuisin vakman laat leggen.
  • Look van beton maar de voordelen van PVC; zacht en warm.
  • Geluiddempend
  • Weinig onderhoud
  • Geschikt voor vloerverwarming

Is een betonlook PVC naadloos?

Dit is een veel gestelde vraag en dat snappen we. Je wilt namelijk de precieze look van een betonvloer, logisch. Als je dit naadloos wilt laten leggen, adviseren we je wel om een vakman in te huren. Die zorgt ervoor dat het zo strak mogelijk wordt gelegd.

Kan je PVC beton ook op de trap leggen?

Uiteraard, laat je informeren en adviseren in de winkel. Het is tegenwoordig heel hip om je trap te renoveren en er PVC op te laten leggen. Naast dat het er strak uitziet, is het duurzaam en makkelijk in onderhoud, win win dus.

Wat is de prijs voor PVC betonlook?

Dat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals; welk formaat stroken of tegels wil je, hoeveel m2 is er nodig in jouw gewenste ruimte, laat je het leggen of doe je het zelf, is je ondervloer in orde? Er zijn geen vaste prijzen beschikbaar, omdat alles op maat wordt gemaakt en afgewerkt. Kom gerust naar de winkel voor informatie!

In welke kleuren is een betonlook PVC vloer beschikbaar?

Je ziet deze betonlook PVC vloeren in winkels, bij kantoren en in restaurants. En waarom? Omdat je met zo’n betonvloer alle kanten op kan qua interieur. Kies voor een lichte kleur in je badkamer, voor rust. Liever een stoere woonstijl? Ga dan voor een donkere betonlook PVC vloer.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een betonlook PVC vloer eens in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan één van onze Thuisin winkels bij jou in de buurt.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging