Gordijnen in Heerhugowaard

Gordijnen in je interieur zijn de finishing touch; ze geven net dat beetje extra! Gordijnen zijn er echter in allerlei soorten, stoffen en plooien. Jouw ideale gordijnen uitzoeken? Kom langs in Heerhugowaard en bekijk alle mogelijkheden!

Bezoek Thuisin Heerhugowaard
Openingstijden
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
Contact
J.J.P. Oudweg 6 a
1703 DE Heerhugowaard
Telefoonnummer
072 534 6922
E-mailadres
[email protected]
Thuisin Heerhugowaard scoort een...
8,5
Kars Kars

Welke gordijnen passen bij jou?

Oké, je wilt gordijnen, maar welke passen nou echt bij jouw interieur? Daarvoor kijken we eerst naar je wensen. Wil je het graag volledig kunnen verduisteren; heel handig op bijvoorbeeld een slaapkamer? Dan raden we je verduisterende overgordijnen aan. Liever af en toe de inkijk weghalen, maar wel genoeg licht in de woonkamer krijgen? Ga dan voor inbetweens! Voor elke woonwens is er wel een geschikt gordijn te vinden.

Nu denk je natuurlijk dat alle keuzes al gemaakt zijn, maar we zijn er bijna! We kijken namelijk ook graag met je naar de juiste gordijnstoffen. Je hebt namelijk zoveel verschillende mogelijkheden; de kleur, het materiaal, wel of geen printje... Zo'n keuze kan best lastig zijn. Kom daarom langs bij Thuisin Heerhugowaard, we laten je namelijk graag alle mogelijkheden in het echt zien!

Bekijk alle gordijnen
Grijze gordijnen bij Thuisin

Ga voor gordijnen op maat!

Nu je het soort gordijnen en de juiste stof hebt gekozen, is het ook belangrijk om te kijken naar de soort plooi die je mooi vindt en die bij de stof past. De meest bekende plooi is de waveplooi, maar je kunt ook kiezen voor de klassiekere enkele plooi. Benieuwd hoe alle plooien er uit zien? In de winkel in Heerhugowaard kun je alle verschillende gordijnplooien in het echt bekijken.

Wil je zeker weten dat je gordijnen niet alleen goed tot hun recht komen, maar ook nog eens perfect passen én opgehangen zijn? Laat het aan Thuisin Heerhugowaard over; we meten graag je nieuwe gordijnen in én monteren ze ook. Zo hoef jij alleen nog maar te genieten van het prachtige eindresultaat! Ook op zoek naar nieuwe gordijnen? Kom gezellig langs in Heerhugowaard, we helpen je graag!


Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Kant en klaar (over)gordijnen zijn helemaal af en kan je direct ophangen. Mits ze de juiste afmeting hebben voor je ramen of tuindeuren. Wijken de maten af van de standaard maten dan leveren wij ook gordijnen op maat. Heel praktisch want zo weet je zeker dat het perfect past en aansluit. Bij Thuisin ben je aan het juiste adres!

Natuurlijk wil je dat weten! Als wij weten welk product je wenst en aanvullende informatie hebben over om hoeveel ramen het gaat, welke stof, enz. maken wij graag een offerte voor je. Hierdoor weet jij exact waar je aan toe bent. kom gerust langs in onze winkel!

Onze duurzame producten bestaan uit meerdere collecties van verschillende merken. Zo hebben wij betere keuzes in tapijt, verf, vloeren, raamdecoratie én gordijnen!

Gordijnen kunnen op meerdere manieren worden opgehangen. Aan een rail of een roede zijn meeste gebruikte methodes. De rails lijken over het algemeen redelijk standaard, maar er zijn er zijn wel degelijk verschillen. Vraag de Thuisin-winkelier, die legt het graag uit.

Bij roedes is er meer variatie. Roedes zijn van metaal of hout en daarin is grote keus. Dunne en slanke metalen roedes, roedes met krullen, in chroom of matzwart of een andere kleur, in hout in verschillende kleuren en met of zonder versieringen, er is veel mogelijk.

Wanneer de gordijnen niet te zwaar zijn, kun je ook kiezen voor spandraden. Dit wordt meestal gedaan in strakke, moderne interieurs.

Ringen aan roedes

Bij het ophangsysteem hoort ook een wijze van ophangen, direct aan het gordijn. Dat kan aan haken (bij een rail) of aan ogen (bij een roede). In dat laatste geval worden er boven in het gordijn ringen gestansd. Een andere manier, wanneer het gordijn niet te zwaar is, is het gebruik maken van strikken.

Om een gordijn lekker te laten plooien, wordt het bovenaan geplooid. Dat kan met een enkele plooi, een dubbele plooi, een triplooi of een enkele of dubbele retourplooi. Let op: hoe meer plooien, hoe meer stof je nodig hebt. De keuze van het aantal plooien is persoonlijk en hangt ook af van de stof.

De wijze waarop geplooid bepaalt mede het zicht en de Thuisin winkelier geeft graag advies en komt desgewenst thuis opmeten.

Je hebt bij Thuisin altijd voordeel: het confectioneren van gordijnen staat in Nederland op een hoog peil en wij werken altijd met gespecialiseerde ateliers die deze standaard kunnen garanderen.

De keuze van de stof hangt af van het gebruik. Gordijnen in een woonkamer dragen meer bij aan de sfeer dan een gordijn in een werkkamer. En dat betreft niet alleen de grootte. Kijk goed naar wat er op de vloer ligt en hoe de wanden er uitzien, want dat zijn grote oppervlakten. Passen daar de gordijnen bij? Worden de gordijnen gebruikt samen met andere vormen van raamdecoratie, moeten daar dezelfde kleuren en motieven in voorkomen of juist niet?

Kom gerust eens langs in onze winkel, dan laten we je zien wat een stof kan doen met de ruimte waarin deze hangt.