Houd je hoofd koel met zonwerende gordijnen!

Thuisin - inbetween - vadain

Heerlijk wakker worden met de warme zon op je gezicht; dat is toch het fijnste gevoel? Behalve als dit op zondagochtend om 7 uur al gebeurt, in het weekend wil je natuurlijk lekker lang uitslapen. Kies daarom voor zonwerende gordijnen, waardoor je de warmte buitenshuis houdt en in het weekend lekker lang kan blijven liggen!

Ongestoord van de zomer genieten

Zonwerende gordijnen zijn er in allerlei kleuren, patronen, materialen en afmetingen. Natuurlijk zijn deze gordijnen bijzonder sfeervol, maar ze hebben ook een functie. Ze houden de zon namelijk buitenshuis, waardoor jij ongestoord wat langer in bed kan blijven liggen of juist die ene film kan kijken, zonder dat de zon je televisie verlicht.

Geen airco, maar zonwerende gordijnen!

Deze bijzondere vorm van raamdecoratie biedt ook op een andere manier uitkomst in de zomer; het houdt namelijk warmte buiten! Door de zonwerende gordijnen in de zomer lekker dicht te laten overdag houd je de temperatuur in huis lekker laag en dat scheelt natuurlijk ook weer aanschaf- en verbruikskosten van een dure airco ;). ’s Avonds gooi je de zonwerende gordijnen juist lekker open, zodat er heerlijk frisse lucht door het huis kan waaien en die insecten? Die houd je buiten met goede horren!

Voor welke kleur ga jij?

Zonwerende gordijnen passen in elk interieur. We hebben namelijk bekende merken in huis, zoals Eijffinger, A House of Happiness en Artelux, die de meest prachtige gordijnen in bijzondere kleuren en texturen hebben. Daarnaast maken we je gordijnen altijd precies op maat en komen we ze graag inmeten en monteren, zodat je altijd over de perfecte zonwerende gordijnen beschikt!

Inspiratie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Koekje erbij?

Weten wat de mogelijkheden voor bij jou thuis zijn of gewoon even inspiratie opdoen? Kom gezellig langs in de winkel! Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we je bij Thuisin graag alle mogelijkheden zien voor zonwerende gordijnen!

Winkels