Raamdecoratie in Hoorn

Of je nou op zoek bent naar duettes, plissés, horizontale (houten) jaloezieën, lamellen, shutters, multishades en rol-, paneel- en vouwgordijnen; wij hebben het. In vele kleuren, in hippe dessins en zelfs met elektrische bediening. Kom langs in Hoorn en bekijk alle mogelijkheden!

Bezoek Thuisin Hoorn
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Contact
C.J.K. van Aalstweg 8 e
1625 NV Hoorn
Telefoonnummer
0229 247 459
E-mailadres
[email protected]
9,0
Ons rapportcijfer is een 9,0 op basis van 44 beoordelingen.

Ontdek de diverse stijlen en soorten voor jouw ramen!

Raamdecoratie is meer dan alleen een functioneel onderdeel van je interieur. Het is een krachtige manier om je interieur een persoonlijk tintje te geven in elke kamer. Waarom kiezen we voor raamdecoratie? Daarvoor kennen wij meerdere redenen.

Ten eerste biedt raamdecoratie privacy. Dat geldt voor elke soort. Of je kiest voor duettes, plissés of multishades; het beschermt je tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf. Zo voel je je veilig en comfortabel in je eigen ruimte.

Daarnaast stelt raamdecoratie je in staat om de lichtinval in een kamer te regelen. Met jaloezieën, lamellen, shutters, rol-, paneel- en vouwgordijnen, filter je de zonnestralen voor een zachte, aangename gloed of juist volledige duisternis wilt creëren voor een goede nachtrust, raamdecoratie kan aan je behoeften voldoen.

En raamdecoratie is ook een decoratieve keuze. Het voegt textuur, kleur en stijl toe aan je interieur. Of je nu kiest voor strakke jaloezieën of charmante vouwgordijnen, je kunt de uitstraling van een ruimte volledig veranderen en aanpassen naar je persoonlijke smaak.

Kortom, raamdecoratie biedt zowel praktische voordelen als een meerwaarde voor het oog. Het is een investering in comfort en schoonheid die je huis compleet maakt. Ook op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Kom gezellig langs in Hoorn, we laten je graag alle mogelijkheden zien!

Ga voor raamdecoratie op maat!

Als je je favoriete raamdecoratie hebt uitgekozen, dan maakt Thuisin Hoorn het perfect op maat voor je. Met het belangrijkste voordeel; precisie. Raamdecoratie op maat wordt specifiek gemaakt voor jouw ramen, waardoor het perfect past en er naadloos uitziet. Dit betekent geen compromissen in stijl, pasvorm of functionaliteit.

Bovendien heb je met maatwerk de volledige controle over het materiaal, de kleur, het patroon en de afwerking. Hierdoor kun je een unieke, persoonlijke uitstraling creëren die perfect bij jouw smaak en interieur past. Mocht je hulp kunnen gebruiken, vraag vrijblijvend interieuradvies aan. Onze eigen vakmensen meten in en monteren jouw nieuwe raamdecoratie bij jou thuis. Alles onder één dak; wel zo handig!

Kortom, kiezen voor raamdecoratie op maat biedt de mogelijkheid om je huis te veranderen naar een ruimte die niet alleen prachtig is, maar ook precies aan jouw wensen voldoet. Wil je meer weten? Kom langs bij Thuisin Hoorn, of maak eenvoudig een afspraak!

Veelgestelde vragen

Voor de maatvoering zijn diverse dingen van belang. Wil je bijvoorbeeld dat je raamdecoratie op de dag of in de dag wordt gemonteerd? Wij raden altijd aan om de maten op te laten nemen door een vakspecialist. Op die manier weet je 100% zeker dat de raamdecoratie na de montage perfect passend is. Wij helpen je hier uiteraard graag bij. Bel ons gerust om een inmeet-afspraak te maken.


Met het LiteRise systeem zijn geen koorden of kettingen nodig. Aan de onderbak, de kunststof onderkant van de raamdecoratie, zit een ‘handvat’ waarmee je via een speciaal mechanisme het geheel met een lichte beweging (light rise) omhoog laat gaan.


Jazeker!

Sinds 2015 zijn er verscherpte Europese richtlijnen waaraan raamdecoratie moet voldoen. De raamdecoratie moet voorzien zijn van een kindvriendelijke bediening. Dit betekent dat bedieningskoorden of –kettingen zodanig geconstrueerd moeten zijn dat bij een bepaald gewicht de zaak blokkeert waardoor kinderen niet verstrikt kunnen raken in koorden of kettingen. Hiertoe ontwikkelde Luxaflex® het zogenaamde SmartCord® dat voldoet aan de richtlijn.

Top-down / bottom up betekent dat jouw raamdecoratie zowel naar boven als beneden bedienbaar is. Oftewel, je kan de bovenkant naar boven en naar beneden doen, en de onderkant ook. Zo kun jij spelen met de juiste lichtinval en creëer je je eigen privacy. Wel zo prettig!

Dat zijn de producten die er onder vallen. De overkoepelende naam is raambekleding; bij zowel raamdecoratie als gordijnen gaat het om de bekleding van je raam. Bij Thuisin hebben we een ruime keuze raamdecoratie en een groot assortiment gordijnen. Per product kan je kiezen uit heel veel kleuren, dessins, stoffen, opvangsystemen en bedieningsmogelijkheden. Kortom; kom kijken in onze winkel!

Onze duurzame producten bestaan uit meerdere collecties van verschillende merken. Zo hebben wij betere keuzes in tapijt, verf, vloeren, raamdecoratie én gordijnen!