Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn licht, dun en praktisch en nu weer helemaal terug van weggeweest.

De bekende ‘Luxaflex’ jaloezieën

De horizontale aluminium jaloezieën zijn misschien wel de meest bekende jaloezieën. Door velen Luxaflex® genoemd, al is dat niet de naam van deze jaloezieën. Luxaflex® is het merk van deze aluminium jaloezieën. Daarnaast is er veel meer keuze, we hebben ook de merken Thuisin, BeCe en Inside in ons brede assortiment aan aluminium jaloezieën.

Stel jouw aluminium jaloezieën op maat samen

Onze aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamel-breedtes, bijvoorbeeld 25 mm of 50 mm. Ook de kleuren zijn naar wens verkrijgbaar, zo zijn aluminium jaloezieën in mat zwart erg populair.

Laat je ramen inmeten en ook monteren door onze vakmannen, zo weet je precies dat de aluminium jaloezieën perfect passen. Vraag naar de mogelijkheden en doe ondertussen fijn inspiratie op in onze winkel.

 

De perfecte lichtinval met horizontale aluminium jaloezieën

Omdat je de lamellen van deze raambekleding precies kan afstellen bepaal je zelf de ideale lichtinval. Niet alleen overdag, want aluminium jaloezieën kan je zo afstellen dat ze verduisterend zijn en geen licht jouw kamer binnen dringt. Zo heb je ook geen last van maneschijn of straatverlichting. Hierdoor zijn aluminium jaloezieën ook uiterst geschikt als verduisterende raamdecoratie voor je slaapkamer.

Houten versus aluminium jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn er van verschillende materialen. Wil je het liefst raambekleding met een natuurlijke uitstraling dan kies je houten jaloezieën. Aluminium jaloezieën glanzend of mat hebben een stoerdere uitstraling, zeker als je voor zwart gaat. De aluminium versie is er in vele kleuren, van luxueuze metallic tinten tot pastelkleuren en van super mat tot glanzend.

Aluminium jaloezieën op maat laten maken?

Pas jouw horizontale jaloezieën van aluminium helemaal aan jouw ramen en je woonstijl aan. Je hebt voor de lamellen de keuze uit verschillende breedtes, van 16 mm tot 70 mm, zo is er voor elk raam een passend product. Horizontale jaloezieën met een lamel-breedte van 25 mm en 50 mm zijn erg populair.

Naast de versie waarbij de touwen tussen de lamellen lopen kan je ook voor aluminium jaloezieën met ladderband kiezen. Dan loopt een elegante, brede band rondom de buitenkant van de lamellen. Horizontale jaloezieën met ladderband hebben een chique uitstraling. En natuurlijk kan je deze raamdecoratie door de vakmannen van Thuisin laten inmeten en monteren.

Welke bedieningssystemen zijn er voor aluminium jaloezieën?

Naast de kleur en matheid van het materiaal kies je ook uit verschillende bedieningssystemen.

Hier een aantal opties wat het bedieningssysteem van jouw aluminium jaloezieën betreft:

  • Kettingbediening
  • Handmatige bediening via de onderkant van de jaloezieën
  • Elektrische bediening via een app op je smartphone
  • Koord

Standaard zit er een stang aan je jaloezieën om de positie van de lamellen af te stemmen. Kies je voor de elektrische bediening via PowerView® dan kan je de stand van de lamellen ook via jouw mobiel bepalen, handig, blijf jij lekker op de bank of in bed liggen.

Duurzame jaloezieën van aluminium

Ben je milieubewust bezig en wil je duurzame keuzes maken wat jouw interieur betreft? Dan kan je prima voor aluminium kiezen. Luxaflex® bijvoorbeeld zet 98 % gerecycled aluminium in en hun jaloezieën zijn Cradle to Cradle gecertificeerd.

Voor houten jaloezieën wordt trouwens FSC gecertificeerd hout gebruikt. Waar je ook voor kiest, je kan altijd een duurzame keuze maken wat jouw raamdecoratie betreft. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jaloezieën bij jou thuis? Neem dan contact op en wij adviseren je graag vrijblijvend.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging