Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.

Kunststof jaloezieën

Kunststof jaloezieën op maat passen precies in jouw kozijn waardoor ze perfect verduisteren. Heel fijn voor de slaapkamer!

Deze jaloezieën zijn vochtbestendig en daarom ook ideaal voor keuken en badkamer. Bovendien zijn ze er in elke kleur en voor elke woonstijl, de klassieker onder de raamdecoratie.

Ideale kunststof jaloezieën

Een interessante variant op de houten jaloezieën zijn de kunststof jaloezieën. Deze hebben dezelfde uitstraling als de houten jaloezieën, alleen zijn ze meer geschikt voor de meer vochtige ruimtes. Denk daarbij aan een badkamer of een keuken. De kunststof jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamel breedtes, passend bij ieder raam. Voor een breed en groot raam komen de brede lamellen meer tot zijn recht. Bij kleine ramen passen de smallere lamellen beter.

Ruim assortiment aan jaloezieën van kunststof

Kunststof jaloezieën zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, met of zonder houtnerf. Thuisin heeft deze jaloezieën van de merken Luxaflex®, Bece, Inside en haar eigen Thuisin merk. Allen bedienbaar met koord of met opties als Literise® of elektrische bediening. Laat je adviseren en inspireren in onze winkel.

 

Kunststof jaloezieën op maat

Het fijne van deze raambekleding is, dat je kunststof jaloezieën precies op maat kan laten maken. Zo is de klassieker met de horizontale lamellen voor elk raam geschikt. Het inmeten en monteren van je kunststof jaloezieën mag je door de vakmannen van Thuisin laten doen. Dan weet je zeker dat jouw raamdecoratie exact aansluit en precies in het kozijn past.

We adviseren je ook graag welke lamel breedte het mooist staat bij jouw kozijnen en woonstijl. Naast 25 mm en 50 mm brede lamellen kan je voor smallere en bredere opties kiezen. Of je voor verfjijnde, smalle lamellen of brede, robuuste lamellen kiest, je kan altijd de gewenste uitstraling en sfeer creëren met deze jaloezieën. Los van de breedte van de horizontale lamellen bepaal je met dit systeem op elk moment de perfecte lichtinval in je kamer.

Welke kleuren kunststof jaloezieën zijn er?

Ons assortiment is zo ruim dat je altijd jouw favoriete kleur kunststof jaloezieën vindt, van zwart of grijs tot pasteltinten, alles is mogelijk. Je kan voor een moderne of stoere uitstraling gaan met kunststof jaloezieën in zwart mat.

En als je voor lamellen kiest die van kunststof zijn maar een houtnerf oppervlak hebben dan combineer je de beste eigenschappen. Houtlook jaloezieën van kunststof hebben die natuurlijke uitstraling én ze zijn ook nog eens geschikt voor vochtige ruimtes als badkamer of keuken.

Welke bedieningssystemen zijn er voor kunststof jaloezieën?

De meest gebruikelijke systemen zijn een koord of ketting, hier zijn kindveilige systemen van waardoor deze raamdecoratie ook geschikt is voor je kinderkamer. Kies je hiervoor dan stel je de stand van de lamellen met een draaistang af.

Bijna de helft van de jaloezieën verkopen wij tegenwoordig met elektrische bediening. Dan zit er een motor en een chip aan de bovenkant van je raamdecoratie. Er wordt een koppeling gemaakt met de bijbehorende app en je kan jouw kunststof jaloezieën op elk moment en vanuit waar je bent bedienen via je mobiel of een tablet. Alle details lees je op de pagina van de Luxaflex® PowerView®.

Voordelen kunststof jaloezieën

Dit type jaloezieën is niet alleen praktisch maar ook een echte klassieker onder de raamdecoratie. Vanwege de vele combinatiemogelijkheden kan je passend bij elke woonstijl de perfecte match creëren met kunststof jaloezieën.

Kies smalle lamellen in het wit of een pasteltint, dan heb je sierlijke jaloezieën die mooi combineren met de Scandinavische of landelijke stijl. Horizontale jaloezieën in het zwart of grijs met brede lamellen combineren perfect met de moderne of industriële woonstijl.

Hier ook nog eens alle praktische voordelen van kunststof jaloezieën op een rij:

  • Verkrijgbaar in elke gewenste kleur
  • Passen naadloos in het kozijn
  • Verduisterend
  • Makkelijk schoon te maken
  • Vochtbestendig
  • Op maat te maken
  • Verschillende lamel breedtes
  • Bediening: koord, ketting, stang of elektrisch
  • Zonwerend

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden rond kunststof jaloezieën bij jou thuis? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of kom voor inspiratie naar de Thuisin showroom bij jou in de buurt!

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging