Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1487 beoordelingen van klanten.

In betweens

Dikker dan vitrages, maar transparanter dan overgordijnen; inbetweens. Ze hebben een duidelijke decoratieve functie, maar bieden ook zeker privacy. Combineer jouw raamdecoratie met elektrische gordijnrails. Zorg via de app ervoor dat jouw gordijnen altijd zo staan als jij dat wilt en wanneer er wel of geen inkijk is in jouw woonkamer.

Ga snel naar...

Gordijnen Offerte Inspiratie

In betweens voor licht en privacy

De op maat gemaakte inbetweens van Thuisin zijn dé oplossing voor je ramen als je graag daglicht wilt binnenlaten en toch privacy wilt. De stof laat voldoende licht binnen, zonder dat je volledige inkijk van buiten naar binnen hebt. Daarnaast creëer je met de inbetween gordijnen veel sfeer. Wat is eigenlijk inbetween stof? Dikker dan vitrages, maar transparanter dan overgordijnen, dat zijn onze inbetween gordijnen, ook wel inbetweens genoemd.

Wij hebben inbetween gordijnen van onder andere de merken Eijffinger, Artelux en A House of Happiness.

Wil je zoveel mogelijk licht in je kamer? Kies dan voor onze vitrages. En voor de combinatie met je raamdecoratie of als verduisterende functie hebben wij ook een ruime collectie overgordijnen.

Kom in de winkel voor informatie & inspiratie.

Ga direct naar:
 

Variatie

Inbetweens van Thuisin heb je in verschillende stofdiktes, allemaal in unieke structuren en in de mooiste kleuren. Soepele stoffen die een huiselijke sfeer geven, voor ieder interieur. In onze winkel hebben wij een ruime collectie in-betweens. Heb je een keuze gemaakt? Dan komen wij bij jou thuis opmeten en als de gordijnen op maat gemaakt zijn, hangen wij deze perfect bij jou thuis op. Je kan kiezen om je inbetweens op te hangen aan een rails of een roede. Of je nu enkele-, dubbele- of een wave-plooi wilt, wij zorgen ervoor dat je gordijnen precies naar wens hangen. Bij Thuisin vind je in-beweens van de merken Eijffinger, LOOKin en A House of Happiness.

Smart home

Waarom je in between gordijnen wilt hebben? Omdat deze sfeer brengen, privacy geven en zorgen voor een mooie lichtinval. Als je slim bent, kies je voor een elektrische gordijnrails. Zo kun je vanuit je luie stoel de gordijnen bedienen vanaf je mobiel of tablet. Maak van je huis een smart home.

Eijffinger Parlando in-betweens

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging