Vloeren in Gieten

Wat goed; je bent op zoek naar een nieuwe vloer! Dan moet je bij Thuisin zijn, want wij hebben een ruim assortiment vloeren. Waar ben je naar op zoek? Wil je in de woonkamer een trendy pvc-vloer in visgraat patroon of liever een zachte vloer in de slaapkamer en kies je voor een mooi tapijt? Bij ons vind je advies, inspiratie en kwalitatieve vloeren. Onze eigen vakmensen meten in en leggen elke vloer; van laminaat tot vinyl en van marmoleum tot allerlei duurzame varianten. Kom naar onze winkel en ontdek ze allemaal. Waar wacht je nog op?

Bezoek Thuisin Wiegman
Openingstijden
Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
Contact
Oelenboom 9
9461 VA Gieten
Telefoonnummer
0592 261 275
E-mailadres
[email protected]

Vloer variatie: ontdek de perfecte vloer voor jou!

Je hebt veel te kiezen als het gaat om vloeren! Het hangt allemaal af van je smaak, en ook van de samenstelling van je huishouden. Als je een roedel huisdieren hebt of de kinderen geregeld op de loopfietsjes in de woonkamer voorbij komen, kies je een andere vloer dan wanneer je bijvoorbeeld alleen woont.

Daarbij bepaalt jouw smaak ook jouw keuze. Als je van warmte en comfort houdt, is tapijt een geweldige keuze. Het voelt lekker zacht aan onder je voeten en is perfect voor gezellige avonden thuis. In allerlei kleuren en hippe dessins verkrijgbaar en ook als karpet natuurlijk. Mooi in combinatie met een harde vloer.

Trendy en populair zijn onze pvc-vloeren. Ze zien er prachtig uit, zeker ook in een visgraat- of Hongaarse punt patroon. Weet je dat er verschillende dessins zijn? Denk aan beton-, tegel- of houtlook. Als je van houtlook houdt, is laminaat ook een optie voor je. Daar waar je pvc ook vast kunt lijmen op de ondergrond, is laminaat een zwevende vloer. Wel makkelijk als je hem mee wilt nemen naar je volgende woning. Kom langs in Gieten, we laten je graag alle vloeren zien!

Ook voor marmoleum, vinyl of duurzame vloeren ben je bij ons aan het juiste adres. Wat je ook kiest, onze vakmensen meten de vloer voor je in en leggen hem perfect voor je. Dat wil jij toch ook?

Kies een vloer mét vloerverwarming

Als je dan toch een nieuwe vloer gaat uitzoeken, neem onze tip aan en overweeg direct vloerverwarming. Behalve dat je dan altijd heerlijke warme voeten hebt, kunnen al je radiatoren de deur uit. Dat scheelt weer leefruimte!

Je kunt kiezen uit ingefreesde vloerverwarming of elektrische vloerverwarming om je huis te verwarmen. Dat laatste is snel aan te leggen en werkt op stroom. In elk geval zijn beide soorten vloerverwarming zuiniger dan radiatoren en warmen ze de ruimte heerlijk gelijkmatig op.

Is elke vloer dan geschikt voor vloerverwarming? Misschien niet iedere vloer, wel veel vloeren kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming. Onze pvc-vloeren zijn prima warmtegeleiders. Marmoleum, vinyl, laminaat en zelfs tapijt gaan ook goed samen met vloerverwarming. Kies volledig duurzaam en combineer vloerverwarming met onze duurzame vloeren; goed bezig!

Wil je meer weten over vloeren en vloerverwarming? Kom langs bij Thuisin Wiegman, of maak eenvoudig een afspraak!


Veelgestelde vragen

Alle duurzame vloeren van Respectables zijn voorzien van een click systeem. Hierdoor is er geen verlijming nodig met de ondergrond, dit is beter voor het milieu. Onze vakmannen komen graag de vloer bij jou thuis leggen.


Ja, in principe is het mogelijk om Novilon zelf te leggen. Maar wij raden aan om dit door een vakman te laten doen. Tot 40 m² kan los gelegd worden, zonder verlijming. Voor grotere oppervlakten is dat wel noodzakelijk en daarvoor moet de vloer eerst geëgaliseerd worden. Dat is belangrijk omdat kleine oneffenheden anders zichtbaar worden aan de bovenkant.

Het egaliseren gebeurt met egaline dat zorgt voor een egaal oppervlak én fungeert als lijmlaag. Egaliseren is ook nodig bij stroken en tegels.

Het is ontzettend belangrijk dat alles zo goed mogelijk wordt ingemeten. Daar willen wij je uiteraard graag bij helpen. Alleen dan kunnen wij je een perfecte vloer garanderen. We bekijken de conditie van bijvoorbeeld de ondervloer of andere zaken die een rol spelen.

Neem gerust contact op met een winkel bij jou in de buurt voor een inmeet-afspraak.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

Marmoleum is een natuurlijk product dat geproduceerd wordt met een rugweefsel van jute. De vloer is enkele millimeters dik en zeer slijtvast.Verder bestaat het uit lijnzaadolie, gemalen kurk, houtmeel of hars. In veel kleuren en dessins verkrijgbaar bij Thuisin.