BN Walls

BN Walls is het behang merk voor veel meer dan unieke behang dessins. Laat je verrassen door behangcirkels of fotobehang! Van weelderige bloemen tot marmer op je muur, alles is mogelijk. In 1926 opgericht onder de naam BN International, staat BN Walls al sinds de jaren '90 bekend als internationaal merk op het gebied van wandbekleding.

BN Walls

Behang van BN Walls is designed en made in Holland! Met zijn eigen design studio en een eigen R&D afdeling heeft BN Walls alle kennis in huis die nodig is om de mooiste dessins en patronen te ontwikkelen. Zo ontstaan er steeds weer innovatieve behang collecties.

Vakmanschap heeft bovendien een belangrijk aandeel in het productieproces: denk aan zeefdruk, diepdruk, reliëfdruk. Door deze technieken toe te passen is behang van BN Walls van uitstekende kwaliteit. Dit zie je ook terug in het materiaalgebruik, textiel, non-woven, alles kan.

Laat je verrassen door de prachtigste ontwerpen, het assortiment bestaat uit meer dan 3.000 verschillende dessins! Niet voor niets is de slogan van BN Walls: Imagine what your wall can be!

Kom langs in onze winkel

Behangcirkels en fotobehang

Voor iedereen die niet een hele muur wil behangen is dit de ultieme keuze: een behangcirkel. Zo zet je jouw woonkamer of slaapkamer muur in the spotlight! Kies jij juist een contrasterende of juist neutrale kleur muurverf als achtergrond? Je kan jouw muur zo creatief en uniek vorm geven als jij wilt!

Hetzelfde geldt voor fotobehang van BN Walls. Ben je benieuwd naar alle opties en zit je nu op het puntje van jouw stoel? Kom naar de winkel, wij lopen graag met jou door de behangboeken. Behang van BN Walls zien en voelen is een feest!

Maak een afspraak