Laminaat in Eerbeek

De mooiste laminaat vloeren ontdek je in Eerbeek bij Thuisin van Oort. Het team van Pamela & Rob van Oort staat voor jou klaar met advies en inspiratie. Alles om het kiezen van jouw nieuwe laminaat vloer te vereenvoudigen. Verkrijgbaar in verschillende diktes, vele varianten, kleuren en dessins. Je vindt altijd een laminaat vloer die bij jou past!

Bezoek Thuisin van Oort
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
* In verband met de feestdagen zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met maandag 1 januari.
Contact
Stuijvenburchstraat 11
6961 DP Eerbeek
Telefoonnummer
0313 651 393
E-mailadres
[email protected]

Welke soorten laminaat zijn er?

Laminaat is een populaire vorm van vloerbedekking die bestaat uit verschillende lagen samengeperste materialen. Laminaat is een harde vloer en staat bekend om zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en brede scala aan ontwerpmogelijkheden.

Laminaatvloeren zijn er in allerlei stijlen, patronen en afwerkingen, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor het verfraaien van elk interieur. Verkrijgbaar variërend van hout-, tegel- en steenlook dessins en ook in patronen als bijvoorbeeld visgraat te leggen.

Weet je nog niet zeker of laminaat dé vloer voor je is? Wij helpen je graag. Kom langs in Eerbeek, we laten je het graag allemaal zien!

Redenen om voor laminaat te kiezen

De redenen lopen uiteen om voor laminaat te kiezen. De verscheidenheid in kleur, dessins en patroon zijn al bekend. Dat laminaat een duurzame keuze is ook. Weet je dat laminaat ook heel betaalbaal is? Dat je, wanneer je een beetje handig bent, laminaat zelf kunt leggen? En als je dit niet ziet zitten, wij het met alle plezier voor je leggen?

Verder is laminaat makkelijk in het onderhoud; stofzuigen en dweilen is al snel genoeg. En...laminaat heeft waterbestendige opties. Wil je meer weten over laminaat? Kom langs bij Thuisin van Oort, of maak eenvoudig een afspraak!

Veelgestelde vragen

Hoeveel je nodig hebt, is onder afhankelijk van het patroon. Bij een een recht legpatroon heb je circa 10% extra nodig in verband met snijverlies. Leg je de vloer diagonaal, dan moet je op 25% extra rekenen.

Uiteraard helpen we je graag met advies over de hoeveelheid.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

Een laminaat-vloer

  • kun je makkelijk zelf leggen
  • is hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Af en toe stofwissen, zuigen of een keer dweilen is voldoende.
  • is duurzaam
  • is relatief goedkoop in aanschaf.

Nee, wij verkopen bij Thuisin uitsluitend clicklaminaat. De clickverbinding zorgt er voor dat de planken goed op hun plek blijven liggen en hoeven daarom niet verlijmd te worden.