PVC vloer in Zoetermeer

Ontdek de mooiste pvc vloeren in Zoetermeer bij Thuisin Bouwhof. Het team van Wim & Jan-Bart staat voor jou klaar om je te ondersteunen bij het kiezen van de pvc vloer die aansluit bij jouw woonwensen. Van houtlook tot betonlook en in verschillende patronen, kleuren en dessins.

Bezoek Thuisin Bouwhof
Openingstijden
Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
Contact
Edisonstraat 115
2723 RT Zoetermeer
Telefoonnummer
079 331 0700
E-mailadres
[email protected]

Bij Thuisin Bouwhof in Zoetermeer hebben wij een ruim assortiment aan verschillende pvc vloeren. PVC is een geschikte keuze voor al jouw woonruimtes, pvc kan namelijk goed tegen vocht waardoor deze makkelijk in ruimtes zoals de badkamer of de keuken kan worden gelegd. Daarnaast is pvc zeer geschikt voor vloerverwarming.

Door het sterke materiaal waar pvc vloeren van gemaakt zijn, gaan ze jaren mee. Dit maakt pvc een duurzame oplossing voor jouw woning. Benieuwd naar onze collectie pvc vloeren?

PVC vloeren komen in verschillende soorten, looks en dessins. Zo hebben we ruime keuze aan houtlook pvc vloeren, visgraat pvc vloeren en zelfs tegels pvc vloeren. Zo kan jij in elke ruimte van het huis kiezen voor een andere soort look maar behoudt je toch de sterke eigenschappen van pvc.

Zelf je nieuwe pvc vloer voelen, zien en ontdekken? Dat kan! Bij Thuisin Bouwhof in Zoetermeer

Veelgestelde vragen

Alle duurzame vloeren van Respectables zijn voorzien van een click systeem. Hierdoor is er geen verlijming nodig met de ondergrond, dit is beter voor het milieu. Onze vakmannen komen graag de vloer bij jou thuis leggen.


Ja, in principe is het mogelijk om Novilon zelf te leggen. Maar wij raden aan om dit door een vakman te laten doen. Tot 40 m² kan los gelegd worden, zonder verlijming. Voor grotere oppervlakten is dat wel noodzakelijk en daarvoor moet de vloer eerst geëgaliseerd worden. Dat is belangrijk omdat kleine oneffenheden anders zichtbaar worden aan de bovenkant.

Het egaliseren gebeurt met egaline dat zorgt voor een egaal oppervlak én fungeert als lijmlaag. Egaliseren is ook nodig bij stroken en tegels.

Het is ontzettend belangrijk dat alles zo goed mogelijk wordt ingemeten. Daar willen wij je uiteraard graag bij helpen. Alleen dan kunnen wij je een perfecte vloer garanderen. We bekijken de conditie van bijvoorbeeld de ondervloer of andere zaken die een rol spelen.

Neem gerust contact op met een winkel bij jou in de buurt voor een inmeet-afspraak.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

Marmoleum is een natuurlijk product dat geproduceerd wordt met een rugweefsel van jute. De vloer is enkele millimeters dik en zeer slijtvast.Verder bestaat het uit lijnzaadolie, gemalen kurk, houtmeel of hars. In veel kleuren en dessins verkrijgbaar bij Thuisin.