Vloerverwarming Hardinxveld-Giessendam

Er lekker warmpjes bij zitten, dat willen we allemaal. En dat is mogelijk met vloerverwarming van Thuisin Bakker Kleur & Sfeer. Kom langs in Hardinxveld-Giessendam en ontdek de mogelijkheden!

Bezoek Thuisin Bakker Kleur & Sfeer
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Contact
Buitendams 56
3371 BM Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer
0184 612 751
E-mailadres
[email protected]
9,2
Ons rapportcijfer is een 9,2 op basis van 45 beoordelingen.

Ga ook voor vloerverwarming!

Vloerverwarming is de toekomst; of je nu voor elektrische vloerverwarming of vloerverwarming infrezen gaat.

We kennen ze namelijk allemaal wel; die oude radiatoren die lawaai maken en altijd net op een onhandige plek achter de bank zitten. Dat is met vloerverwarming verleden tijd. Vloerverwarming wordt namelijk, zoals de naam al verklaard, onder de vloer verwerkt. De twee bekendste keuzes van vloerverwarming zijn elektrische vloerverwarming en vloerverwarming infrezen. Weet je dat vloerverwarming met allerlei verschillende vloeren uitstekend te combineren is, zoals pvc of vinyl?

Zo heb je altijd je hele ruimte heerlijk én gelijk verwarmd.

Bekijk alle vloerenElektrische vloerverwarming of vloerverwarming infrezen?

Wat is nou wat? Bij elektrische vloerverwarming is de vloerverwarming verwerkt in handige matten, die op de ondervloer gelegd worden. Daar overheen laat je direct je nieuwe vloer leggen, natuurlijk door de vakspecialisten van Thuisin. Snel geklaard en vaak zit je er al binnen een dag warm bij!

Vloerverwarming infrezen

Daarnaast kun je ook kiezen voor vloerverwarming infrezen. Dan worden er kleine sleufjes in je betonnen vloer gefreesd, waarin de vloerverwarmingbuizen gelegd worden. Bij infrezen wordt je vloer daarna direct geegaliseerd, waarna het direct klaar is voor je nieuwe vloer. Welke manier je ook kiest; door te kiezen voor vloerverwarming kies je voor een voordelige en milieuvriendelijke manier van je huis verwarmen.

Meer weten over vloerverwarming?

Wil je meer weten over vloerverwarming en de mogelijkheden voor jouw huis? Laat de specialisten van Thuisin Bakker Kleur & Sfeer je helpen of kom gezellig langs in de winkel in Hardinxveld-Giessendam, we helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Ja! Omdat Novilon vrijwel altijd direct wordt verlijmd op de vloer is het uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Vraag wel altijd hierover advies aan de vakman.

Ja, dat kan! Dat kan zelfs heel goed. Een pvc-vloer neemt heel snel de temperatuur van de vloerverwarming op en kan die optimaal geleiden. De vloer wordt aangenaam warm én je verspilt minder energie.