Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1977 beoordelingen van klanten.

van Hardeveld

Laat je inspireren door de collectie van Van Hardeveld Vloeren. Van verschillende decors en kleuren tot planken met een veilingkant. Breed, extra dik, tegels dat alles in verschillende formaten en uitvoeringen.

De laminaat specialist

Van Hardeveld Vloeren staat al meer dan 40 jaar bekend als de laminaat specialist van Nederland. Ze leveren de perfecte laminaatvloer voor je elke kamer in je huis! Naast de laminaatvloeren die droog moeten blijven hebben ze nu ook vloeren op de markt gebracht die geschikt zijn voor de badkamer. Zo kan je letterlijk je hele verdieping van de zelfde vloer voorzien.

Extra breed

Op zoek naar XL laminaat? Ook dat zit in ons assortiment. XL laminaat zijn extra brede planken voor een grootser effect. Met wel planken tot 2 meter lang en 25cm breed. Ideaal voor grotere ruimtes.

Wat is laminaat?

Laminaat is de meest populaire vloerbedekking in Nederland. Maar wat is het precies? De bovenste slijtvaste laag is van kunststof, daaronder zit het dessin (meestal dus met een houtstructuur). Daaronder een laag van hout(snippers) waarop de eerste twee lagen zijn vastgelijmd en onderaan een kruislings gelijmde laag van hout. Deze twee laatste (dikke) lagen zorgen er voor dat het laminaat stabiel blijft.

Door zijn goede eigenschappen, zoals de makkelijke installatie en het eenvoudige onderhoud, is laminaat een van de meest gevraagde vloeren. Zelf niet zo handig, of wil je vakwerk? Laat dan je laminaat vloer leggen door één van onze vakmannen.

Kom de collectie vloeren, ondervloeren en afwerkingen eens bekijken in één van onze Thuisin vestigingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9301972685888 op basis van 1977 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging