PVC vloeren bij Thuisin van Brederode in Den Helder

Op zoek naar een nieuwe pvc-vloer? Kom dan naar Thuisin van Brederode in Den Helder. Voor de gehele regio rondom Den Helder staan wij voor advies, meten en monteren voor je klaar!

PVC vloeren in Den Helder

PVC vloeren zijn de laatste tijd enorm in populariteit gestegen. Ze hebben weinig onderhoud nodig, gaan lang mee en zijn geluiddempend. Daarnaast zijn de pvc vloeren bij Thuisin Den Helder verkrijgbaar in talloze varianten, variërend van dessins met een hout- of tegelstructuur tot allerlei kleuren en bijzondere dessins. Je kunt je pvc vloer laten leggen in rechte lijnen of in visgraat. We hebben zelfs bijzondere vormen pvc, zoals de trendy hexagon tegels, die wij graag voor je leggen. Maatwerk en ontzorging is waar wij voor staan. Zodat jij thuis kan genieten van een vloer die mooi is en perfect ligt! Thuisin van Brederode in Den Helder heeft onder andere de merken Moduleo, Forbo, LOOKin en mFlor in haar collectie.


Meten & leggen van je pvc vloer bij Thuisin in Den Helder

Heb je een mooie pvc vloer bij ons in de winkel uitgezocht, maar ben je zelf niet handig of heb je geen tijd? Ook dat is bij ons geen probleem! Servicegerichtheid is iets waar wij voor staan. Onze eigen vakmensen adviseren, meten, leggen, onderhouden en geven optimale service. Ons geheim? Afspraak is afspraak! Wij komen op tijd met de juiste materialen en mensen en leveren iedere klus op tijd op. Ook service en garantie is bij ons in goede handen.


De pvc-vloeren specialist van Den Helder, Breezand, Julianadorp en Oudeschild

Ga je verhuizen of verbouwen en heb je geen tijd om zelf te klussen? Dan nemen wij dat graag voor je uit handen. Het enige wat je mag doen, en dat is het leukste gedeelte, is bij ons in de winkel je favoriete pvc vloer uitzoeken. Thuisin van Brederode komt daarna bij je langs om je vloer op te meten. Zelfs vochtmeting, om eventuele schimmel te voorkomen, nemen wij op ons. Ons gebied reikt van Wieringen naar Texel en Huisduinen tot Hippolytushoef. Alle plekken rondom Den Helder zijn ons gebied. Woon je in onze regio? Maak dan een afspraak voor volledig advies, of kom langs aan de Ravelijncenter 1 Den Helder.