PVC vloeren in Hardinxveld-Giessendam

Ontdek de mooiste pvc vloeren in Hardinxveld-Giessendam bij Thuisin Bakker Kleur & Sfeer. Het team van Thuisin Bakker Kleur & Sfeer staat voor jou klaar om je te ondersteunen bij het kiezen van de pvc vloer die aansluit bij jouw woonwensen. Van houtlook tot betonlook en in verschillende patronen, kleuren en dessins.

Bezoek Thuisin Bakker Kleur & Sfeer
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Contact
Buitendams 56
3371 BM Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer
0184 612 751
E-mailadres
[email protected]
9,2
Ons rapportcijfer is een 9,2 op basis van 51 beoordelingen.

Een PVC vloer voor elke ruimte

Bij Thuisin Bakker Kleur & Sfeer in Hardinxveld-Giessendam hebben wij een ruim assortiment met verschillende pvc vloeren. Voor al jouw woonruimtes is pvc een geschikte keuze. Heb je een druk huishouden met kleine kinderen of een aantal huisdieren? Onze pvc vloeren zijn sterke vloeren, krasvast en hebben weinig onderhoud nodig. Regelmatig stofzuigen en soms licht vochtig dweilen is vaak al voldoende. Daarbij zijn pvc-vloeren waterbestendig, dus ook geschikt voor de badkamer of de keuken. En weet jij dat pvc hele goed samengaat met vloerverwarming? Stel je voor; elke dag heerlijk comfort en warme voeten, dat wil jij toch ook? En voor vloerverwarming hoeft niet je hele huis op de kop, bekijk de mogelijkheid tot elektrische vloerverwarming maar eens.

Dit maakt pvc ook nog eens een duurzame oplossing voor jouw woning. Benieuwd naar onze collectie pvc vloeren? Wij hebben pvc vloeren van onder andere de merken Moduleo, Forbo, LOOKin, en mFlor.

Een PVC vloer in verschillende looks

De keuze in pvc-vloeren is breed uiteenlopend; verschillende soorten, looks en dessins zijn vekrijgbaar. Zo hebben we een ruime keuze in houtlook pvc vloeren, bijna niet van echt hout te onderscheiden. Van een mooie lichte houtlook vloer tot ingetogen donkere stroken; alles kan. De houtlook visgraat pvc vloeren zijn momenteel een populaire keuze. Beschikbaar in smalle en bredere stroken die wij met liefde voor je leggen. Datzelfde geldt voor onze tegels pvc vloeren. Deze vloer lijkt op een stenen vloer met het gemak van pvc.

Zelf je nieuwe pvc vloer voelen, zien en ontdekken? Dat kan! Bij Thuisin Bakker Kleur & Sfeer in Hardinxveld-Giessendam

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan! Dat kan zelfs heel goed. Een pvc-vloer neemt heel snel de temperatuur van de vloerverwarming op en kan die optimaal geleiden. De vloer wordt aangenaam warm én je verspilt minder energie.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

De embossing-laag geeft een pvc-vloer z’n uiterlijk. In die laag wordt ook een voelbare structuur aangebracht waardoor de vloer echt lijkt.

Bij register embossing volgt deze structuur exact het dessin van de filmlaag. Elke nerf uit de film wordt dan precies overgenomen in de bovenste laag.

Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen; een harde slijtlaag, een laag met een bedrukt dessin, een versterkingslaag en een zachte onderlaag. Hoe dikker de onderste schuimlaag, hoe comfortabeler de vloer loopt.

Het verschil met een pvc vloer is gering, maar algemeen gesteld kun je zeggen dat een pvc vloer harder is en vinyl zachter. Dat geldt voor zowel de onderste als de bovenste laag. Zeker bij zware belasting of intensief gebruik kun je daarom beter kiezen voor een pvc vloer.

Pvc-vloeren zijn erg hygiënisch en gemakkelijk in het onderhoud. Met een droge doek / wisser, de stofzuiger en af en toe een sopje houd je deze vloer goed schoon.

Pvc-vloeren met houtmotief zijn nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden.

Pvc-vloeren zijn vochtbestendig en daardoor ook toe te passen in badkamers, keukens etc.