Vloeren

In elke ruimte vind je wel een vloer. Er is dan ook ontzettend veel keuze op het gebied van vloeren. Van PVC tot hout, van Marmoleum tot laminaat; wij hebben het allemaal!

Elke vloer heeft zo z'n specifieke eigenschappen. Een vloer van PVC combineert bijvoorbeeld de uitstraling van parket of laminaat met een groot gebruiksgemak. Of kies één van de meest gevraagde vloeren; laminaat. Verkrijgbaar in vele varianten. Kies voor sterk en duurzaam met een marmoleum vloer. En zoek je toch meer warmte? Denk dan eens aan onze uitgebreide collectie tapijt.

Keuze vloeren

De keuze voor een vloer is heel persoonlijk. Ga je voor functioneel of kies je juist voor sfeer? Wij helpen je graag met jouw keuze in vloeren. Want een vloer heb je niet ‘even’. In de winkel bekijken we je wensen, je plannen én wat je mooi vindt. Op basis daarvan kiezen we samen de perfecte vloer voor jouw woonsituatie. Kies onder andere uit de merken: ModuleoForboAmbiantBonaparte, mFlor, LOOKin

Collectie
Laminaat

Laminaat is makkelijk te installeren, eenvoudig te onderhouden, is verkrijgbaar in vele varianten en heeft een aantrekkelijke prijs.

Meer weten Offerte aanvragen
Marmoleum / Linoleum

Marmoleum is de merknaam van het linoleum van Forbo. Door zijn natuurlijk ingrediënten (97%) is marmoleum grotendeels recyclebaar en duurzaam.

Meer weten Offerte aanvragen
PVC vloeren/stroken

Een vloer van PVC combineert de uitstraling van parket of laminaat met een groot gebruiksgemak.

Meer weten Offerte aanvragen
Tapijt

Tapijt is een warm aanvoelende, zachte vloerbedekking die in veel kleuren verkrijgbaar is. Het is toepasbaar in vrijwel alle ruimtes en is geschikt voor vloerverwarming.

Meer weten Offerte aanvragen
Tapijttegels

Met tapijttegels leg je in korte tijd je eigen vloer. Dat kan in een specifieke kleur zijn of met een bepaald dessin of een combinatie daarvan.

Meer weten Offerte aanvragen
Vinyl / Novilon

Omdat de vloerbedekking wordt verlijmd op de basisvloer kan deze goed worden gecombineerd met vloerverwarming.

Meer weten Offerte aanvragen
Trapstoffering

Een trap stofferen betekent minder geluid en een prettiger leefklimaat. Een trap stofferen met tapijt is mogelijk, maar het kan ook met pvc of linoleum.

Meer weten Offerte aanvragen
Karpetten

Karpetten zijn er in verschillende maten, veel kleuren en talloze dessins. Door verschillende manieren van het afwerken van de randen wordt de keus nog groter.

Meer weten Offerte aanvragen
Matten

Een inloopmat zorgt ervoor dat bij binnenkomst het meeste vuil en vocht achterblijft op en in de mat waardoor de vloer binnen wordt beschermd.

Meer weten Offerte aanvragen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,4 op basis van 519 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, marmoleum, tapijt & vinyl) en kasten op maat. Kom naar onze winkel voor advies en informatie over onze producten!

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon leg en montage
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • Scherpe prijzen icon
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • icon beste kwaliteit
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging