Vloerenmaand: 15% korting!

Droom jij al tijden van een nieuwe vloer? Dan is dit de leukste maand om jouw nieuwe vloer te kopen bij Thuisin! November is namelijk onze vloerenmaand en dat willen we natuurlijk met jou vieren. Wij geven alleen deze maand 15% korting op je nieuwe vloer. Dus waar wacht je nog op? Lees snel verder en scoor jouw droomvloer met korting.

Geniet van 15% korting op je nieuwe vloer!

Kies jij voor een prachtig zacht tapijt voor je slaapkamer, ben je meer fan van een moderne pvc-vloer voor je woonkamer of droom je van een onderhoudsvriendelijke vinylvloer in de keuken? Wat jouw droomvloer ook is, wij hebben een ruim aanbod vloeren met alleen in de maand november 15% korting!

Ontdek de vloer die bij jouw woonstijl past en vier vloerenmaand met ons mee!Wij leggen jouw droomvloer

Niet alleen vind je de nieuwste vloertrends bij ons, maar we helpen je ook nog eens met het inmeten en leggen van je vloer. Zo kun jij zorgeloos genieten van een prachtige upgrade van je interieur.

Wanneer jij je vloer hebt gekozen, komen wij bij je thuis inmeten. Zo ben je verzekerd van de juiste afmeting en het benodigde materiaal. Vervolgens komen wij de vloer bij je leggen voor een vakkundig eindresultaat. Dat noemen we nog eens service!